Annonce
Ugeavisen Faaborg

Du kan stemme: Bliver Danmarks bedste pizza lavet i Faaborg-Midtfyn?

Afstemningen løber frem til den 28. januar. Arkivfoto: Martin Ravn
253 pizzasteder jagter titlen som Danmarks Bedste Pizza 2021 på OpdagDanmarks årlige afstemning.

Faaborg: På bare fem dage har over 16.000 danskere været inde og stemme om, hvilket pizzasted, der laver Danmarks Bedste Pizza 2021.

Hvert år kårer OpdagDanmark landets bedste oplevelser inden for en række kategorier, hvor folk via sms og app kan stemme på deres favoritter og være med til at bestemme, hvor man finder de bedste badehoteller, campingpladser, ishuse, burgers m.m. I år kåres Danmarks Bedste Pizza for anden gang, og det har fået stor opmærksomhed.

Sidste år vandt Hot House Pizza i Ringe den flotte titel, og pizzariet har også i år placeret sig fint i slutspurten på en nuværende 9. plads i top 10 og som nummer et på Fyn. Men også det lokale Torvets Burger & Pizza på Torvet i Faaborg og VH Pizza, Vester Hæsinge, er med i opløbet blandt de 253 pizzasteder – dog endnu udenfor top 10.

Afstemningen blev skudt i gang torsdag d. 14. januar og løber frem til torsdag den 28. januar, hvor der kåres vindere for de fem regioner: Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland, Fyn og Sjælland, samt byerne København, Aarhus, Odense og Aalborg – og selvfølgelig en samlet vinder for hele Danmark.

Alle pizzasteder, der får mere end 250 stemmer får efterfølgende en nål på OpdagDanmarks kort over landets bedste oplevelser. Torvets Burger og Pizza har i skrivende stund 168 stemmer, mens der endnu kun er landet en enkelt stemme på VH Pizza.

Du kan afgive din stemme på www.opdagdanmark.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce