Annonce
Ugeavisen Faaborg

Efter 'Isabella' blev stjålet ved indbrud: Sexdukker flytter permanent ud af bymidten

Indbruddet hos Sex-doll-world.dk sidst i september vakte stor opsigt. Arkivfoto: Maria Retoft Pedersen
Sex-doll-world.dk’s showroom i Faaborg flyttes fra Østergade 33 til Markedspladsen 9.
Annonce

Faaborg: Nu er det slut med at blive mødt af letpåklædte sexdukker i bunden af Østergade.

Showroomet i Østergade 33 har været tomt, siden Sex-doll-world.dk i slutningen af september var udsat for indbrud, hvor en ukendt gerningsmand på mindre elegant vis slap af sted med dukken "Isabella".


Udstillingen bevares, men kommer til at dele adresse med Faaborg-Midtfyns IT, som i forvejen er godt sikret mod indbrud. En ekstra fordel er her, at vores kunder her vil kunne se udstillingen bag lukkede døre, hvilket ikke var en mulighed i Østergade 33.


De resterende dukker blev flyttet, og de vender ikke tilbage igen, fortæller indehaver René Jansen nu i en pressemeddelelse. Lejemålet er opsagt.

- Vi har vurderet, at opretholdelsen af en tilstedeværelse i Faaborgs gågade - med indbrudssikring og kontrolleret klima i udstillingen - er for omkostningstung i forhold til gevinsten. Udstillingen bevares, men kommer til at dele adresse med Faaborg-Midtfyns IT, som i forvejen er godt sikret mod indbrud. En ekstra fordel er her, at vores kunder her vil kunne se udstillingen bag lukkede døre, hvilket ikke var en mulighed i Østergade 33, lyder det i pressemeddelelsen.

Her understreges det også, at beslutningen ikke kun skyldes indbruddet, men også at omsætningen gennem webshoppen er stærkt stigende, og at tiden nu skal bruges på at konkurrere på det europæiske marked.

Modern Relations, som er firmaet bag sex-doll-world.dk, er desuden i fuld gang med at opnå eksklusivaftaler med producenter af silikonedukker.

- Dette betyder, at der ligger et stort udviklingsarbejde i vores webshop forude, som kommer til at tage meget tid. Tid, som vi under alle omstændigheder ville tage fra vedligeholdelsen af udstillingen i Østergade, lyder det.

René Jansen vil muligvis forsøge at leje lokalet igen fra 1. maj til 1. september på en korttidskontrakt, hvis det kan lade sig gøre, oplyses det.

Fremover vil det være muligt at se sexdukkerne på Markedspladsen. Foto: Maria Retoft Pedersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce