Annonce
Ugeavisen Faaborg

Faaborg-advokater rykker sammen

Jurist Mette Stokholm Pedersen bliver nu en del af Borch Advokater i Faaborg. Arkivfoto: Lasse Hansen
Annonce

Faaborg: Juristen Mette Stokholm Pedersen, der siden 2016 har drevet advokatfirmaet Panorama Law på Kanalvej 11 i Faaborg, bliver per 1. december 2020 en del af Borch Advokater i Faaborg. Det firma ejes af advokat Michael Vestergaard og Henrik Dalegaard.

Om det nye partnerskab siger Mette Stokholm i en pressemeddelelse:

- Jeg glæder mig meget til at blive en del af et advokatkontor, som deler mine værdier om lokal tilstedeværelse, god rådgivning og tilgængelighed. Herudover glæder jeg mig også til at få adgang til endnu flere kompetencer, så jeg kan tilbyde endnu bedre rådgivning. Særligt til de erhvervsdrivende.

Som selvstændig har Mette Stokholm primært beskæftiget sig med privatret. Hun har i den forbindelse været mange faaborgenserne behjælpelig med deres huskøb, testamenter, skilsmisser, fremtidsfuldmagter og dødsbobehandling.

Mette Stokholm Pedersen bliver i første omgang ansat som advokatfuldmægtig, og når hun opnår sin advokatbestalling, er det hensigten, at hun skal være en del af partnerkredsen hos Borch Advokater, der har til huse på Havnegade 19A i Faaborg.

Hun vil dog fra start blive en del af selskabets ledelse, lyder det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce