Annonce
Ugeavisen Faaborg

Fem dages musik og jam i pinsen

Alt kan ske ved Åben Scene på festivalen i Multihuset Fyn.
For 16. år i træk inviterer foreningen Multihuset Fyn til Musik & Jam Festival i Vester Hæsinge 6.-10. juni.
Annonce

Vester Hæsinge: Den fysiske ramme for det, arrangørerne kalder ”Den fysisk lille, men kvalitativt store festival”, er den firlængede gård Højgård, der ligger i den nordlige udkant af Vester Hæsinge.

Gården er indrettet med scenerummet Multisalen, galleri, forpagtet køkken, bar, overdækkede terrasser med cafémiljø og toilet- og badefaciliteter. Camping foregår på den store plæne rundt om gården med plads til 90 overnattende gæster.

Den planlagte del af festivalen præsenterer igen i år mange nationaliteter og musikgenrer, blandt andre Stens Blandet Mix fra Norge, Trio Milonga fra Letland, Instrumantal Duo fra Skt. Petersborg og Videbæk Harmonikaklub fra Ringkøbing.

Som navnet antyder, har den lille festival det særkende, at samtlige festivalgæster er indbudt til - hvis de har lyst - at give deres musikalske besyv med alle dage til Åben Scene, Se og Lyt Café og Musikværksted.

Har man lyst til bare at slappe af og nyde de mange indslag, er man også meget velkommen.

Trio Milonga fra Letland er blandt de musikalske gæster på årets Musik & Jam Festival i Vester Hæsinge i pinsen.
Annonce

Tango og dobbeltkoncert

Pladsen er åben for indkvartering hele åbningsdagen, og festivalen skydes i gang kl. 19 med ”De forbudte trin” - en historisk og praktisk indføring i den argentinske tango.

Tangoen trækker også sine spor ind i den dobbeltkoncert, festivalen arrangerer pinsesøndag i samarbejde med Vester Hæsinge Kirke. Titlen er ”Tango Sensations” og beskrives som et ”kulturelt musikalsk udviklingsprojekt på tværs af grænser”. Første akt foregår i kirken klokken 15.30-17.00 og anden akt i Multihuset klokken 18.45-20.00. Billetter til dette særskilte arrangement kan købes ved indgangen til kirken.

Yderligere information kan findes på www.multihusetfyn.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Gudstjenester

Ugeavisen Faaborg

Vinderen er fundet

Ugeavisen Faaborg

Aktiv herre fylder rundt

Annonce