Annonce
Ugeavisen Faaborg

Klovneløb vender tilbage efter coronapause: På med næsen og løbeskoene - og støt et godt formål

Til Klovneløbet er der rig mulighed for at få rørt sig lidt og støtte en god sag. Arkivfoto: Palle Søby
Faaborg bliver fuld af løbere med klovnenæser, når Dorthe Hvidtfeldt igen i år arrangerer Klovneløb til fordel for de danske hospitalsklovne.

Faaborg: Løbende klovne måtte holde sig på måtten i 2020, men nu tillader coronasituationen, at der igen kan holdes klovneløb i Faaborg midtby.

Det sker lørdag d. 12. juni klokken 10-12.

- Efter planen er alle restriktioner udendørs ophævet på det tidspunkt, så det passer rigtig godt. Men vi skal selvfølgelig stadig passe på hinanden og holde lidt mere afstand, end vi plejer, lyder det fra arrangør Dorthe Hvidtfeldt.

Annonce
Dorthe Hvidtfeldt glæder sig lidt ekstra til at arrangere Klovneløb i år. Arkivfoto: Palle Søby

Hun glæder sig lidt ekstra til at stable klovneløbet på benene i år, for i 2020 blev der nemlig ikke noget Klovneløb. Det var ellers næsten blevet en tradition efter to vellykkede arrangementer i 2018 og 2019.


Vi havde 250 deltagere i 2019 og 350 året før, så jeg håber, vi kommer deropad. Jeg håber, rigtig mange har lyst til at komme ud og røre sig lidt og samtidig støtte et godt formål.

Dorthe Hvidtfeldt


- Vi havde 250 deltagere i 2019 og 350 året før, så jeg håber, vi kommer deropad. Jeg håber, rigtig mange har lyst til at komme ud og røre sig lidt og samtidig støtte et godt formål, siger Dorthe Hvidtfeldt.

Overskuddet fra løbet går til Danske Hospitalsklovne, som støtter indlagte børn igennem deres sygdomsforløb på hospitalerne.

Ruten er den samme som tidligere år på 2,3 kilometer med start fra Torvet, ned forbi børnetandplejen og op ved Prices Have Centeret langs Sundet, derefter retur mod Torvet.

Klovneløb i Faaborg har været en succes de to første gange. Arkivfoto: Palle Søby

- Det er meget tilpas for børnefamilierne, og så kan man jo tage ruten igen, hvis man har lyst til det, siger Dorthe Hvidtfeldt.

Man skal gerne møde op cirka tre kvarter før løbets start, så man kan få sit nummer og sin næse udleveret. Derudover vil der være fælles opvarmning, inden løbet skydes i gang.

Der vil også være lidt forfriskninger efter løbet, og der bliver arrangeret lotteri som sædvanlig.

Tilmelding til Klovneløbet skal ske på www.danskehospitalsklovne.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Bryllup

Annonce