Annonce
Ugeavisen Faaborg

Lille gymnasium - stor fest

Det var en lidt kølig fornøjelse især for pigerne at stå model til fotosekvenserne på plænen foran gymnasiet. Foto: Palle Søby
Selv om Faaborg Gymnasium er blevet mindre, er årsfesten blevet større. 500 var med i fredags, heriblandt 60-70 elever fra 1. og 2.g, som normalt kun bidrager med 8-10 stykker. 3.g'erne ankom som altid i opfindsomme køretøjer, flotte gallakjoler og smarte jakkesæt.
Annonce

Faaborg: - Det er f...... koldt, gisper en flok piger i flotte gallakjoler.

De er linet op på plænen foran gymnasiet, så alle forældrene kan få taget de rigtige billeder.

- Ja, det er ligt køligt, siger Sabrina Juul Madsen, mens Ida Jørgensen har slynget en cowboyjakke over sine bare skuldre.

- Men vi synes nu egentlig, vejret er okay. Det er ikke så slemt, som vi havde frygtet, tilføjer de to piger.

Og selv om balancen mellem stof og bar hud på pigernes gallakjoler dybest set er mere til lune sommeraftener end denne kølige majaften med 10 grader og syv sekundmeter vind fra vest, kan intet spolere den fest, det altid er, når 3.g'erne ankommer i deres spraglede karavane af opfindsomme køretøjer.

Skaren af forældre, søskende, venner, lærere og elever i 1. og 2.g står med forventningsfulde blikke rettet mod svinget ned til parkeringspladsen, for hvad bliver nu det næste, der kommer til syne?

Alt fra mooncars til en hel rutebil rummer spektret denne aften.

Da alle er ankommet, og alle billeder er taget, kan de frysende elever gå ind i varmen i gymnasiehallen, hvor der er dækket op til festmiddag.

- Det er jo en rigtig festlig aften, og vi glæder os først og fremmest over, at selv om gymnasiet er blevet mindre, er festen blevet større. Vi har snakket om, at nu, hvor vi ikke er så mange mere, må vi rykke mere sammen. Hvor der normalt plejer at være en lille flok på 8-10 elever fra 1. og 2.g med til spisningen, er der i aften 60-70 elever. Så vi er over 50 flere, end vi plejer, og i alt er vi omkring 500 til festen i aften, siger Jesper Hasager Jensen, der har været med to gange som lærer, men i aften oplever sin første årsfest i sin nye rolle som rektor.

Efter spisningen fortsatte festen på selve gymnasiet med sangeren Jimilian, der blandt andet er kendt for pophittet "Slem igen".

Og senere var der linet op til afterparty på Jannies på Banegårdspladsen.

Så det blev en lang aften og nat for mange - og der er jo noget om snakken: Lille gymnasium - stor fest!

Drengene her kommer trækkende med en flok piger i sofaen... Foto: Palle Søby
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce