Annonce
Ugeavisen Faaborg

Naturelskeren Ove ydede en stor indsats i det lokale foreningsliv

Arkivfoto: Morten Stricker.

Igen har foreningsdanmark mistet en af sine utallige frivillige. Ove Lund måtte sidste søndag opgive kampen mod den sygdom, som i nogle år har lagt en dæmper på det ellers super aktive friluftsmenneske. De senere år har især Faaborg Amatørfiskerforening nydt godt af en engageret ildsjæl.

Ove Lund blev født på Skovlyst, en gård tæt på Dyreborg Skov. Naturen har altid betydet meget for det, Ove kaldte livskvalitet. Ofte har han befundet sig i "en lille båd, der gynger", røgtet sine ruser og sat garn for at fange nogle af de delikatesser, som vi andre har nydt godt af i vores lille kortklub.

Naturelskeren var naturligvis også en ivrig jæger, og når man kan stille med hund og er en habil skytte, er man naturligvis en velkommen gæst på mangen en jagt.

Annonce


Naturen har altid betydet meget for det, Ove kaldte livskvalitet. Ofte har han befundet sig i "en lille båd, der gynger", røgtet sine ruser og sat garn for at fange nogle af de delikatesser, som vi andre har nydt godt af i vores lille kortklub.


Helt klart bør nævnes Oves - og Bentes - store indsats for Faaborg Orienteringsklub. De har udarbejdet adskillige kort over vores Svanninge Bakker og Bjerge til glæde for orienteringsløberne. Og hvor tit har de ikke stået for arrangementer for byens skolebørn, så de kunne blive grebet af netop denne friluftssport og begejstres over vores smukke sydfynske natur.

Deres eget engagement har også båret så meget frugt, at deres egen søn Mikkel kunne gøre sig gældende på eliteplan og på landsholdet indenfor orienteringsløb.

Også andre former for sport har været en del af Oves fritidsinteresser. Som ung spillede han håndbold i Bjerne Boldklub, og de senere år var han aktiv badmintonspiller i Hornehallen, hvor hans hyggelige væsen og altid gode humør passede fint ind i den såkaldte tredje halvleg.

Ove vil blive husket for en altid engageret indsats i diverse lokale foreningers frivillige arbejde og i vores kortklub, som  har eksisteret i over 50 år, vil han naturligvis være et stort savn.

I tankerne vil vores medfølelse naturligvis gå til Bente og børn med familie i denne svære tid.

Tak for alt Ove og hvil i fred.

Æret være Oves minde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Udviklingsekspert: Museum afspejler de trends, der får folk til at søge tilbage til naturen

Ugeavisen Faaborg

Store forventninger til nyt museum fra borgmester og turistaktører: - En ny og moderne attraktion

Ugeavisen Faaborg

Naturen giver operationspatienter ro: Erfaringer fra OUH får plads på særudstilling på Øhavsmuseet

Ugeavisen Faaborg

Fra Sydsjælland til jernaldermosen på det nye Øhavsmuseum: Tore hentede en død hest på Tærø

Annonce