Annonce
Ugeavisen Faaborg

På med næsen: Så er det igen tid til klovneløb

Dorthe Hvidtfeldt håber, at det andet klovneløb i rækken bliver det hidtil mest indbringende til det gode formål. Arkivfoto: Palle Søby
Det blev en kæmpe succes med 350 deltagere i 2018, da der for første gang var Klovneløb i Faaborg i 2018. Den 15. juni er det igen tid til at påmontere næsen og snøre løbeskoene.
Annonce

Faaborg: Sidste år løb faaborgenserne hele 25.000 kroner i kassen til fordel for de Danske Hospitalsklovne, og løbet blev en kæmpe succes med 350 løbere i alle aldre og afskygninger.

Arrangør Dorthe Hvidtfeldt har fået smag på mere, og i år gentager hun successen sammen med 20 frivillige, der hjælper med at få det hele til at glide, og hun håber, at beløbet i år kan blive endnu større.

Dette års Klovneløb finder sted den 15. juni klokken 10 med udgangspunkt fra Torvet. Ruten er 2,3 kilometer.

- Den går forbi Prices Have Centeret, så de ældre mennesker, som er bosat der, kan få glæde af alle de røde næser, der suser forbi. Hvis man ønsker en længere løbetur, er man naturligvis velkommen til at løbe turen alle de gange, man ønsker, siger hun.

Igen i år vil der være vand, frugt, boller, medaljer og diplomer til alle deltagere.

Der vil også være lotteri og hoppeborg på Torvet, og makeupartist Lena Hansen kommer og sminker børnene som klovne.

Lena Hansen er en af de sponsorer, som støtter formålet og hjælper til, at løbet kan blive virkelighed. Derudover støtter Ole Billum, Intersport, Vesterports Bageri, Netto, SuperBrugsen, Claus Skov og Lidl.

Tilmelding til løbet foregår på klovneløb.dk, og man kan melde sig til helt frem til selve dagen, hvor man også kan bruge mobilpay. Det koster 70 kroner at deltage.

Danske Hospitalsklovne støtter indlagte børn igennem deres sygdomsforløb på hospitalerne.

Makeupartist Lena Hansen er igen i år på Torvet og sminker børnene. Arkivfoto: Palle Søby
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Gudstjenester

Ugeavisen Faaborg

Vinderen er fundet

Ugeavisen Faaborg

Aktiv herre fylder rundt

Annonce