Annonce
Ugeavisen Faaborg

Ryd op efter jer selv, unge mennesker - jeg tror, I kan

Læserbrevsskribenten ærgrer sig over affaldssvineriet på området bag ved Øhavsskolen afd. Svanen. Foto: Maria Retoft Pedersen
Annonce

Et stort tillykke til de to modtagere af Ugeavisens blomsterbuket i uge 40 (Torben Pryds og Fie Raviv, daværende formand og næstformand for Øhavsskolen. De kæmpede mod sammenlægningen af skolens to afdelinger, red.). Det var godt at se, at fornuften undertiden kan sejre blandt beslutningstagerne i vores kommune.

Nu håber jeg så, at vi kan få indprentet de unge mennesker et ansvar for deres liv og det lokalmiljø, de lever i.

Som semironkedor er jeg da også blevet betaget af, hvor optagede vore børn og unge er af det grønne og vores klima - i hvert fald ifølge nogle af vore beslutningstagere.

Som realistisk semironkedor med humoristisk sans må jeg imidlertid gøre opmærksom på, at klimasagen kun er vigtig i selve skoletiden.

Har talt med nogle af vore unge, som har bekræftet dette over for mig.

Ikke lørdag eftermiddag i Premier League-tiden. Ikke onsdag aften, når der er Champions League eller fredag aften fyldt med diverse sang- og danselege.

Som nabo til det dejlige område ved Svanen kan man på en morgentur blive ked af et enormt affaldssvineri. Det passer altså, at klimasagen kun er vigtig i løbet af den - og der må jeg give de unge mennesker ret - lidt for lange skoledag.

Håber i fremtiden, at de unge, som benytter de dejlige områder ved vores Øhavsskolen Svanen, vil begynde at tænke på miljøsagen.

Begynd med at rydde op efter jer selv, jeg tror, I kan.

Lov også mig og andre voksne at komme hjem til mor og far i ordentlig tid.

Dernæst kan vi komme videre med den meget vigtige klimasag.

Vi kan forhåbentlig også få nogle forbedringer i den ulykkelige coronatid.

Jeg forstår, den er slem for de unge, men det er den også for alle vi andre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce