Annonce
Ugeavisen Faaborg

Ugens film i Helios: Vild rose med blakket fortid og fabelagtig stemme

Familien står bag i det, der ser ud som en helt umulig kamp for "Wild Rose". Foto fra filmen
Indie-filmen "Wild Rose" kan ses i biografen i Faaborg i denne uge.
Annonce

Faaborg: Fra torsdag byder Helios-biografen i Faaborg på Biografklub Danmark-filmen ”Wild Rose” - en såkaldt indiefilm. Det står for Independent-film og betyder, at den er lavet uden konventionel filmstøtte. Men den er blevet god, det bevidner de mange priser og nomineringer for, bl.a. var stortalentet Jessie Buckley nomineret til BAFTA-prisen for ”Bedste kvindelige hovedrolle”, oplyser Helios i en pressemeddelelse.

Jessie Buckley i rollen som den vilde rose - på vej til Nashville. Foto fra filmen

Filmen handler om en musiker, Rose-Lynn, fra Glasgow, som drømmer om at blive stjerne i Nashville. Rose-Lynn har en blakket fortid og en fabelagtig stemme. Hun er født og opvokset i Glasgow, men har altid identificeret sig med countrystjernerne fra USA. Hendes store drøm er at flytte til Nashville og slå igennem som sanger. Den drøm synes dog meget langt væk, når man bor i Skotland, er alenemor til to og arbejder som rengøringskone. Med hjælp fra sin chef, som skaffer Rose et møde med en legendarisk radiovært ved BBC og et par hårde verbale sandheder fra sin mor, er Roses vej til lykken måske kortere, end hun tror.


Rose spilles af stortalentet Jessie Buckley, der har begejstret publikum og anmeldere verden over med sin autenticitet og fremragende sangstemme.

Fra artiklen


Rose spilles af stortalentet Jessie Buckley, der har begejstret publikum og anmeldere verden over med sin autenticitet og fremragende sangstemme. ”Wild Rose” er ikke en musical, men er fuld af musik.

Annonce

Magisk diamant

Ugens sidste tilbud, ”Kaptajn Sabeltand og den magiske diamant”, som Helios viser lørdag og søndag eftermiddag, handler om drengen Pinky og hans veninde Veronica. Sammen drager de to på eventyr med piraten Kaptajn Sabeltand i jagten på en sagnomspundet magisk diamant, der kan opfylde ønsker. Men den onde troldmand Maga Khan, en vampyr med kraftige solskoldninger, en manipulerende dronning og en rasende abehær er også på jagt efter diamanten - så det bliver ikke en let mission.

Instruktøren Rasmus A. Sivertsen har tidligere stået bag familiefilm som "Dyrene i Hakkebakkeskoven" og "Bakkekøbing - Det store osteræs".

Det er et hårdt miljø, lille Pinky er havnet i, med piraten Kaptajn Sabeltand, en vampyr, en manipulerende dronning og en rasende abehær. Foto fra filmen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Faaborg

Konfirmationer uge 33

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Faaborg

Kirketider uge 33

Ugeavisen Faaborg

Kom til KOL-kor i Faaborg

Annonce