Ugeavisen Faaborg Til søs er Twin Otteren et skib Flytypen er mere end 50 år gammel og kan lande på enten is, vand, ujævnt terræn eller fast underlag Twin Otteren i take-off fra Falsled International Lufthavn. Foto: Søren Stidsholt Nielsen. - + Del artikel Del Del Print Kopiér link 07 sep. 2018 kl. 10:00 Opdateret 17 sep. 2018 kl. 13:51 Søren Stidsholt Nielsen , sosn@faa.dk Annonce Annonce Bogtip: Solvej Balles prisbelønnede romanserie får tiden til at gå i stå Julen er børnenes fest - og tid til hyggelige stunder med familien Under radaren: Her finder du store oplevelser med få turister i Europa Samme fejl går igen hos alle, der får øjenskader til nytår: Sådan undgår du skader Livet i al sin enkelthed Læs højt for din kæreste - det gavner parforholdet Mest læste Juledans med gratis mad for medlemmer Malurt-guitarist i Rus&Riller Nyt tiltag på Torpegård: Julemarked Livet i al sin enkelthed Faaborgkorets julekoncert I juledagene er Helios børnenes biograf - Flere firmafester på Zentropa kvalificerer sig i kategorien værste kulturoplevelse Hjælp for to millioner kroner på et halvt århundrede Juledans med gratis mad for medlemmer Malurt-guitarist i Rus&Riller Annonce Nyt tiltag på Torpegård: Julemarked Globetrottere: At rejse er at leve Opskrifter: Hold jul for smagssansen Faaborgkorets julekoncert Spar på procenterne: Velsmagende alkoholfri jul og nytår Paprika Steen er tilbage med 'Det nye år' Annonce Hyggelig julebasar hos logerne Når juletraditioner støder sammen: Sådan får I en god jul i den sammenbragte familie Dristig, medrivende, uforglemmelig: Den tredje Avatar-film lander i Helios Camilla har haft nok at bøvle med, siden nogen satte ild til spejderhytten: Nu vender bøtten Haps, haps, haps - vi har testet snaps: Læs med og find den rigtige snaps til julebordet Julekonkurrence: Så går vi ind i slutspurten Annonce Gribende foredrag af Esben Dalgaard Illusioner, magi og meget mere: The Four Horsemen er tilbage Lav et godt vintermåltid: Boeuf bourguignon med rød bourgogne Julekonkurrence: Er du klar til anden runde? Det begyndte med kødsovs i keramik Kreativ julehygge på Øhavsmuseet Annonce