Annoncørbetalt indhold

Erhvervsbyggeri med gode lydforhold

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af Danskindustri.dk 

Står du og skal bygge nye kontorer, en større institution eller andre industrielle ejendomme? Så er lyden i bygningen uhyre vigtig at tænke over – både i forhold til larmen, der kan komme udefra, men bestemt også i forhold til den indvendige del af byggeriet. I mange erhverv er det nemlig nødvendigt med lokaler, der især er lydisolerede, for blandt andet at sikre bedre samtaleoplevelser med kunderne.

Større byggeri uden kompromis

Selv under større byggeri eller en stor hovedentreprise behøver du ikke at gå på kompromis med hverken lyd, design eller rummelighed. Ved at anvende lydisolerede glasvægge kan du nemlig i mange institutioner og erhverv skabe rigtig gode forhold for kunder, patienter og medarbejdere. Brandsikre glasvægge kan være med til at skabe en øget sikkerhed på blandt andet hospitaler, og derudover giver de et godt lys i rummet.

Du kan i dag få glasvægge i mange forskellige varianter, som passer perfekt til designet på din arbejdsplads. Du kan med fordel besøge DEKO, der er en af en af de førende virksomheder inden for blandt andet glasvægge. DEKO har speciale i indretning af kontor, erhvervs- og institutionsbyggerier, og anvender du en af de mange løsninger hos DEKO, er byggeriet garanteret både optimal lydisolering samt et utroligt lækkert design.

Få hjælp til indretning af kontor-, erhvervs- og institutionsbyggeri

Det er altid en god idé at få professionel hjælp til indretning af både kontorer, virksomheder, hospitaler og andre institutioner. Det kan nemlig være med til at skabe et endnu bedre byggeri og være en god hjælp til en totalentreprise.

I de fleste erhverv vil man gerne have gode mødelokaler, der kan bruges til både medarbejdersamtaler og kundemøder. Her er det vigtigt, at lokalet opfylder krav til lydisolering, men samtidig ikke går på kompromis med rummeligheden og designet. Det er nemlig afgørende, at lokalet stadig er behageligt at anvende, og i den forbindelse kan lydisolerede glasvægge og lydisolerede lofte være en god løsning. De skaber nemlig masser af lys og luft i lokalet.

Har byggeriet i stedet ét stort lokale, er det muligt at opdele lokalet med foldevægge. På den måde kan man hurtigt skabe flere rum, der er nemme at anvende for alle medarbejdere. Kommer der et tidspunkt, hvor hele det store lokale igen skal bruges, er foldevæggene lette at pakke sammen. Det er en smart måde til at skabe flere rum i perioder, hvor der er brug for det.

Gode råd til byggeriet

Hos DEKO finder du masser af løsninger med glasvægge, der kan bruges som folde- og skillevægge. De giver gode egenskaber til lokalet og har samtidig et lækkert design. Her kan du altid finde en løsning, som giver dit byggeri præcis dét, som det mangler.

Udover at få hjælp fra professionelle indretningsentreprenører er det også en god idé at tage imod råd fra blandt andet Dansk Industri. Her kan du få hjælp og rådgivning til alle slags byggerier, hvilket naturligvis altid er en fordel, hvis du er i tvivl om regler og lovgivning eller andre centrale ting.

Denne artikel er sponsoreret af Danskindustri.dk

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit