Annoncørbetalt indhold

Kolding: Malerpenslen svinges i forårssolen

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af Male Eksperten 

Når foråret sprudler, kommer der for alvor gang i de forskellige maleropgaver. Det er lige fra vinduesmaling til flisemaling.


Det er ikke uvant at vi trækker arbejdshandskerne på, når solen begynder at titte frem – og det er det vi oplever lige i øjeblikket. Malerbutikkerne har travlt, og med genåbningen på plads, er det ikke kun længere online der opleves en stor efterspørgsel, men også de fysiske butikker har travlt med malerrådgivning og salg.

Hvorfor er vi er vilde med at male når foråret kommer?

Det at vælge og male udenfor når det bliver lunere, er ikke helt tilfældigt.


Det er en god ide at gøre, da malingen hurtigere kan tørre, men også fordi det lidt mere tåleligt at stå ude en hel dag, hvor solen kan lune omkring krop og ansigt, frem for en kold vinterdag. Ligeledes er det også nemmere at lufte ud, hvis der eksempelvis males indendørs – eller i sommerhuse, som er en af de helt populære maleropgaver herunder foråret.

Gode tips til at komme i gang med at male

Skal du male i den nærmeste fremtid, kan du benytte dig af følgende 3 tips. Naturligvis er det afgørende hvilken slags maleropgave der er tale om, men nedenstående råd skal ses som overordnet.


Afdækning


Afdæk alt det som ikke skal males. Dette gør opgaven langt mere overskuelig, end hvis man blot går i gang med det samme. Der kan hentes rigtig meget tid, ved at lave sit forarbejde ordentligt.


Rengøring


Vær grundig i din rengøring for at få det bedste resultat. Er man ikke grundig, kan man risikere at resultatet ikke bliver som man ønsker. Det kan være ting som at malingen ikke dækker ordentligt, eller fedter.


Benyt malertape


Malertape er supereffektivt, hvis man skal afdække, men også for at få den rette finish på sin opgave. Det kan hurtigt ligne malersjusk, hvis man ikke benytter sig af malergrej – såsom malertape. Det er ikke noget som koster alverden, men kan gøre alverden i forhold til det endelige resultat.


Bonus


Husk altid på at passe på dig selv når du maler, og sørg for at anvende maske eller lignende, sådan du ikke indånder farlige giftstoffer. Er du i tvivl om hvordan du griber det an, bør du altid forhøre din sælger af forinden, sådan du er ordentlig klædt på til opgaven. Benyt også altid handsker, for at beskytte hænder og hud.


Rigtig god fornøjelse med maleropgaverne i forårssolen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit