Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Forsamlingshus runder de 60 år - fejres til byfest

Forsamlingshuset i Roum fejres for dets 60 års dag, når Roum holder byfest denne weekend. Privatfoto

Roum: I år er det 60 år siden, at Roum fik et nyt forsamlingshus. Og for 25 år siden blev forsamlingshuset udvidet med en scene, handicapindgang og -toilet. Mange frivillige har gennem årene lagde et stort stykke frivilligt arbejde i forsamlingshuset.

Så ud over at fejre forsamlingshuset i sig selv, så er det også en hyldest til alle dem, der har spillet en aktiv rolle i forsamlingshuset gennem de 60 år, når Roum til sommerfesten den 15. august klokken 15 hylder bygningen.

Det sker også som en form for erstatning for nogle af de konkurrencer og aktiviteter, der ikke er mulige i år.

Men der er kaffebord i forsamlingshuset med købt fødselsdagskage. Normalt har Roum succes med den store kagekonkurrence, men i år er sommerfesten bare anderledes, end den plejer. Så de mange bagelystne Roumfolk må gemme opskrifterne til næste år.

Roum - Land og By, har fået bevilget penge fra Viborg Kommune til at støtte en alternativ sommerfest, og derfor er Klovnen Tonny Trifolikom hyret ind til underholdning ved kaffen. Tonny er skøn underholdning for barnlige sjæle i alle aldre. Der vil også blive vist gamle fotos fra huset og fra dilettantforestillinger på storskærm. Alle med interesse er velkomne.

Før kaffebordet afholdes De Fede Fra Roum Løbet 2020 – corona-style - og alle kan melde et hold til.

Dagen sluttes af med fællesspisning på legepladsen for dem, der har tilmeldt sig.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce