Annonce
Ugeavisen Møldrup-Aalestrup

Poolparty og ny kringlevrider: Ulbjergs byfest kulminerer i weekenden

Den kommende weekend byder på masser af hygge - og forskellige former for fællesspisninger. Blandt andet. Arkivfoto: Morten Dueholm.
Weekenden byder på lidt af hvert i Ulbjerg - blandt andet skal der kåres en ny Kringlevrider.
Annonce

Ulbjerg: Byfesten i Ulbjerg er godt igang, men i den kommende weekend kulminerer festen med et tætpakket program af aktiviteter.

Allerede fredag eftermiddag går det løs for børnene, når der arrangeres kæmpe LAN-party i skolens aula. Lidt senere på dagen får både børn og voksne vandhunde mulighed for at tage byens nye friluftsbad i brug med manér, når der er pool party. Aftenen byder også på fællesspisning og musik og dans.

Lørdagen begynder allerede klokken 9 med gratis morgenkaffe, og formiddagen byder på det traditionsrige kringleoptog. Alle kan deltage, og der er præmier til de bedste og festligste indslag i optoget. Umiddelbart efter optoget bliver det offentliggjort hvem der skal afløse Kirsten Johansen som Kringlevrider og det foregår ved Ulbjerg Kultur- og Fritidscenter.

Lørdagen byder også på forskellige spejderaktiviteter, fællesspisning og dans og musik. Derudover kan man to gange i løbet af dagen opleve Ulbjerg Revyen. Anders Norup har instrueret, mens Kirsten Johansen, Kristian Jessen, Metteaja Hassel Hyllebjerg og Christina Ambrosius har stået for teksterne.

"Kom og se om det i år er dig eller naboen, det går ud over," lyder det spøgefuldt fra folkene bag revyen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce