Annonce
Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Efter Kajs undren: Mangelfulde op- og nedkørsler i Bogense er nu fikset

Bogense: Det er ikke altid lige let for rollatorbrugere og andre gangbesværede borgere at komme rundt i byen. I december 2020 fortalte Kaj Kunstmann, at han som rollatorbruger har besvær med at bevæge sig rundt i Bogense på grund af enten manglende eller mangelfulde op- og nedkørsler.

Ugeavisen Nordfyn

NEET gik ud af 2020 med større overskud end forventet

Nordfyn: Corona-situationen har sparret Nordfyns Erhverv og Turisme for en række omkostninger, men til gengæld har foreningen sat ind med indsatser for detailhandlen og øget turismemarkedsføringen.

Ugeavisen Nordfyn

10. sæson: Michel er klar med årets is på Hasmark Strand

Hasmark: 2020 blev et rekordår for Hasmark Grill og Minigolf, og indehaver Michel Lind Schiødts tror på, at 2021 - hans 10. sæson på den populære badestrand - bliver endnu bedre.

Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Benefit udvider med ny afdeling: Flytter ind hos lægerne i Morud

Morud: Benefit har længe haft et, så at sige, godt øje til Morud. Med planerne om at dække et større område geografisk har Morud faktisk været i kikkerten i flere år, fortæller indehaver af fysioterapiklinikken i Søndersø, Uffe Dahl.

Ugeavisen Nordfyn

Sælger sin virksomhed efter 35 år: Nu skal Esben bare være tømrer

Otterup: - Jeg er ganske glad og tilfreds. Det er bestemt ikke fordi, det har gået skidt med forretningen. Tværtimod handler det om, at jeg faktisk længe har haft ønsket om at kunne koncentrere mig mere om tømrerarbejdet, siger Esben Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce