Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Bowlere klar til turneringsstart

Bowling er både hyggeligt og god motion - og holdene er delt ind i tre rækker, hvor hver række spiller en time hver tirsdag aften. I alt 20 kampe frem mod den 23. marts næste år. Foto: Thomas Gregersen
Otterup Firmabowling tager hul på en sæson med masser af afspritning og forholdsregler og man behøver ikke være nervøs for at spille med, lyder det fra foreningen.
Annonce

Otterup: Den 29. september kan alle interesserede få et prøvespil og mærke stemningen i Otterup Firmabowling, inden man eventuelt melder sit hold til den kommende turnering.

- Selvfølgelig, er der mange der er bekymrede for corona, men vi har sat alle forholdsregler i sving forud for turneringsstarten den 6. oktober, fortæller Ulrik Bieler fra Otterup Bowlingcenter.

Ikke alene er der håndsprit til alle deltagere, men der er også krav om at bowlingkugler sprittes af ligesom personalet i hallen vil sørge for at rengøre alle overflader mellem kampene.

- Hvor der normalt er fem minutters pause, når vi skifter hold, så er der frem over ti minutter, så vi kan få tørret det hele af, siger Ulrik Bieler.

Der er tre spillere og en udskifter på hvert hold, så man kan stille op selvom en må melde afbud. Foto: Thomas Gregersen

Det er 16. år den store turnering kører og der kommer spillere fra et stort opland. Normalt deltager 18 hold i tre rækker med i alt 72 spillere. Hvert hold består af tre spillere og en reserve.

Annonce

Alle kan stille med et hold

- Selvom turneringen kører under firmaidrætten, er det både muligt at stille op som familier, venner, naboer og gadehold. Der er en altid god stemning, meget snak og socialt samvær ligesom mange af spillerne kombinerer turneringsdagen med at spise dagens ret sammen i bowlinghallen, fortæller Ulrik Bieler.

Efter genåbningen sidste år kan bowlingcentret samtidig tilbyde nogle af de nyeste og mest moderne baner til spillerne.

Mellem holdskiftene er der afsat ti minutter, så personalet i hallen kan gøre alle banerne rene. Foto: Thomas Gregersen

Holdene er delt ind i tre rækker og her spiller alle mod hinanden fem gange i løbet af turneringen, så det bliver til 20 kampe i turneringen.

Vinderne kåres ved en afslutning den 23. marts og der er stadig mulighed for at tilmelde flere hold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce