Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Må ikke synge: Seniorprogram ramt af virus

Bogense Seniorklub har indtil videre udsat deres sangaftener, fordi de kræver for meget plads at holde afstand, mens der synges. Arkivfoto: Thomas Gregersen
Kurt Holmsted fra Bogense Seniorklub går nu ud med en række ændringer til efterårets allerede udsendte program.
Annonce

Bogense: De seneste ugers øgede smittetal har som bekendt aflyst trin fire af genåbningen af samfundet, og situationen kommer dermed også til at lægge en dæmper på efterårets mange aktiviteter i landets foreninger.

Det gælder blandt andet Bogense Seniorklub, hvor formand Kurt Holmsted nu fortæller om de hensyn foreningen har gennemført.


Vi følger selvfølgelig Sundhedsstyrelsens retningslinjer for samvær under krisen. Det betyder desværre, at vi er nødt til at lave nogle begrænsninger i vores program for efteråret. Blandt andet er vores populære sangaftener aflyst indtil videre.

Kurt Holmsted, formand for Bogense Seniorklub,


- Vi følger selvfølgelig Sundhedsstyrelsens retningslinjer for samvær under krisen. Det betyder desværre, at vi er nødt til at lave nogle begrænsninger i vores program for efteråret. Blandt andet er vores populære sangaftener aflyst indtil videre. Retningslinjerne siger, at der skal være to meter mellem personer der synger, så det vil kræve en så stor nedskæring i deltagerantallet, at det ikke giver mening.

Annonce

For få tilmeldte

Klubbens københavnertur den 27. august er aflyst på grund af for få tilmeldte og måske nye retningslinjer om brug af mundbind under bustransport.

- Underholdning med Villy Høj den 2. oktober forventes gennemført. Afstandskravene her er én meter mellem tilhørerne og to meter til underholderen - og der må ikke synges med. Det samme krav gælder, når tidligere biskop, Kresten Drejergaard, den 30. oktober holder foredrag.

Endelig satser Kurt Holmsted på, at klubbens julefrokost den 19. november også gennemføres, dog med højst 90 deltagere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Nordfyn

Modeshow med god afstand

Ugeavisen Nordfyn

Månedens buket: Aase skaber glæde med gymnastik

Annonce