Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Michael bliver Otterups nye cykelsmed

Ny og snart forhenværende cykelsmed. Michael Møllebjerg Rasmussen og Ebbe Christensen (th). Foto: Thomas Gregersen
Det er kun halvanden uge siden, Michael Møllebjerg Rasmussen fandt ud af, at han da skal være Otterups nye cykelsmed, når Ebbe Christensen fra nytår lukker sin forretning efter 42 år. Første februar åbner Cykelgalleriet.
Annonce

Otterup: - I forhold til mine mange trofaste kunder, havde jeg det lidt skidt med, at skulle lukke. Men nu sover jeg meget bedre om natten. Det bliver bare så godt det her, mener Otterups snart tidligere cykelhandler, Ebbe Christensen.

Nu er det nemlig sikkert, at de lokale cyklister også i fremtiden kan købe nye cykler og få dem repareret og serviceret i Otterup.

Teatermenneske, elektriker og cykelmekaniker er nogle få af de kasketter, 51-årige Michael Møllebjerg Rasmussen kan tage på efter behag.

Annonce

Faldet hurtigt på plads

For bare 14 dage siden vidste han ikke, at der skulle stå selvstændig cykelsmed på den næste kasket. Men siden er tingene gået stærkt - og samme dag som 66-årige Ebbe Christensen annoncerede, at han nu ville stoppe og gå på pension - fik Michael aftalen på plads, så han kan leje byens gamle posthus på hjørnet af Nørregade.


Vi har altid haft en god kemi og jeg ved, at Michael har samme syn på kvalitet som jeg har. Så det glæder mig, at jeg kan hjælpe ham i gang med hans nye forretning. Jeg kommer nok lige forbi og giver en hånd med en gang imellem.

Ebbe Christensen


Michael Møllebjerg Rasmussen kender både branchen, byen og kunderne. Han er født og opvokset i Klintebjerg, hvor han i dag bor tæt på sit gamle barndomshjem. Sammen med sin kone har Michael Møllebjerg Rasmussen i mange år været involveret i det lokale teaterliv,  ligesom han har arbejdet som lysdesigner på Odense Teater i 15 år.

- Faktisk kom jeg i lære som voksenlærling her hos Ebbe i 2011 og arbejdede som cykelmekaniker her i forretningen indtil 2018, hvor jeg vendte tilbage til min tidligere uddannelse som elektriker, fortæller Michael Møllebjerg Rasmussen.

Annonce

Cykler og billedkunst

Som elektriker har han senest arbejdet ved det tidligere Glud og Marstrand i Odense, men har længe savnet den daglige hyggelige kundekontakt.

- Jeg fik lagt et fornuftigt budget og fik det godkendt hos min rådgiver, min kone bakkede op og bliver også en del af projektet, fordi hun udstiller sin billedkunst og hjælper til i butikken. Den kommer til at hedde Cykelgalleriet og vil få skiftende kunst på væggene, fortæller han.

Michael Møllebjerg Rasmussen overtager Ebbe Christensens varelager og værktøj.

- Vi har altid haft en god kemi og jeg ved, at Michael har samme syn på kvalitet som jeg har. Så det glæder mig, at jeg kan hjælpe ham i gang med hans nye forretning. Jeg kommer nok lige forbi og giver en hånd med en gang imellem, griner Ebbe Christensen.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce