Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Modeshow med god afstand

Normalt er der modeshow i gaden både forår og efterår, men ligesom alt andet er "plejer" i 2020 en by i Rusland. Arkivfoto: Thomas Gregersen
Lørdag løber Bogenses store efterårsmodeshow af stablen i to omgange.
Annonce

Bogense: Efterårs- og vintermoden er landet i de nordfynske butikker, hvor et stort antal lokale modeller vil vise de nye varer frem lørdag formiddag.

Traditionen tro sker det på en af landets længste røde løbere, hvor både de helt små, de mere modne og dem ind imellem vil gå gennem gaderne og præsentere nyhederne, mens musikken spiller langs ruten.

- De store modeshows, hvor byens butikker går sammen, er siden 2011 blevet en tradition, men i år bliver det selvfølgelig med de nødvendige forholdsregler i forhold til coronavirus, fortæller Rie Maegaard, der er koordinator på årets show.

Ruten strækker sig gennem hele Adelgade og Østergade, så der er god mulighed for at holde afstand under modeshowet. Arkivfoto: Thomas Gregersen

Det betyder, at Nordfyns Erhverv og Turisme er til stede med masser af håndsprit, ligesom der vil være folk der går rundt i gaden og gør opmærksom på, hvis tilskuerne klumper for meget sammen bestemte steder langs den røde løber.

- Men bortset fra det, vil det være som folk kender modeshowet. Dog vil jeg selv lave lidt ekstra sjov i forbindelse med, at jeg jo tidligere på året er skiftet fra Legekæden til Prinsesser og Pirater. Jeg har 18 børnemodeller i alle aldre, der skal gå - og der er selvfølgelig også både en rigtig prinsesse og pirat imellem, fortæller Rie Maegaard, der nu bare håber på en god vejrudsigt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce