Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Otterup klar til at indvie nyt klubhus

Otterups nye klubhus er en om- og tilbygning, der ikke levner meget indtryk af det gamle gulstenshus. Udover der er kommet en etage mere på huset er alt opdateret og der er kommet et flot caféområde og hvide pudsede mure på hele byggeriet. Arkivfoto
Coronaen har udskudt forårets indvielse af OB&IK's nye klubhus, men lørdag den 26. september er det blevet tid til en officiel markering.
Annonce

Otterup: Selvom det flotte nye klubhus med fine faciliteter har været i brug i nogle måneder nu, så skal så stort et byggeprojekt naturligvis markeres med en officiel indvielse.

På grund af coronavirus blev fejringen udsat i april, men nu ligger det fast, at det bliver lørdag den 26. september 2020.

Det sker i forbindelse med en mindre reception for inviterede gæster. Det drejer sig primært om de personer, som har deltaget i arbejdet med klubhuset. Klokken 11 vil borgmester Morten Andersen og formand for erhvervs-, kultur- og fritidsudvalget Mette Landtved-Holm klippe den røde snor.

Det tidligere klubhus har undergået en større renovering og udbygning. Der er blandt andet bygget to store nye omklædningsrum, 1 sal med 2 bestyrelseslokaler og balkon, ny renovering og ombygning af køkken. Desuden er hele omklædningsfløjen renoveret. Det samme gælder for opholdsrummet og toiletforholdene.

Dette har kun kunne lade sig gøre på grund af en bevilling på 7,5 mio. kr. fra Nordfyns Kommune samt en stor indsats fra OB & IK. Klubben har selv cirka 0,5 mio. kr. samt udført frivilligt arbejde for cirka en million kroner OB & IK´s seniorklub og andre frivillige i klubben har stået for største delen af ombygningen af omklædnings-fløjen samt flisebelægningen uden for huset.

Sådan så klubhuset i Otterup ud inden ombygningen. Arkivfoto: Morten Rode

OB & IK er rigtig glad for, at Nordfyns Kommune har bevilget den største del af udgifter. Klubhuset trængte i den grad til en opgradering efter 25 års slid. Klubhuset bruges i dagligdagen af ca. 400 spillere samt trænere og ledere. Desuden bruges klubhuset af 2 skoler. Klubben råder nu over fantastiske faciliteter.

Der er også kommet nye møbler. Det har kun kunnet lade sig gøre ved en bevilling på 108.000 kroner fra Albani Fonden.

Indvielsen sker i forbindelse med, at klubbens 1. herre seniorhold spiller en hjemmekamp mod Greve.

Vi håber, at der er rigtig mange der har lyst til at se kampen. Der er gratis adgang. Desuden byder Albani og OB & IK på et glas fadøl/sodavand og en pølse.

Du skal medbringe egen stol, ellers er der ingen adgang. Du skal sidde ned under kampen. Der vil højst blive lukket 400 tilskuere ind.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Nordfyn

Åbent skib på Castor

Annonce