Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Otterups skarpe skyttepiger vandt holdmedalje

Natalie Kjeldbjerg, Ida Damtoft Nielsen, Julie S. Kjøller og Nanna Petersen vandt den første holdmedalje til Otterup Skytteforening i 20 år, da de deltog ved DM i Vingsted. Privatfoto
En flot sæson kulminerede med at fire Otterup-piger både vandt Fynsmesterskabet og bronze ved Danmarksmesterskaberne.
Annonce

Otterup: For første gang i mere end 20 år har et hold fra Otterup Skytteforening taget en holdmedalje ved Danmarksmesterskaberne i Vingsted. Holdet bestod af Ida Damtoft Nielsen, Natalie Kjeldbjerg, Nanna Petersen og Julie S. Kjøller. Pigerne skød en flot bronzemedalje hjem, efter en forrygende sæson, hvor holdet også blev Fynsmestre på 50 meter riffel.

Til DGI Skydnings Danmarksmesterskaber i Vingsted, skød holdet sig til en sjetteplads efter indledende runde. Det er dog kun de fire bedste hold der går i finalen, men da holdet havde samme point som nummer fire, var de sikret en plads i finalen. Bedste hold gik i finalen med 796 point, mens holdet fra Otterup havde 794 point med i finalen, det vil sige, at kun to point delte de seks hold i finalen.

I finalen blev der byttet godt rundt i placeringerne fra indledende runde. Bredstrup-Pjedsted skød sig op fra en 3. plads i indledende og vandt sikkert finalen med sammenlagt 1589 point, Helle Skf. kom fra en 5. plads og tog sølv med 1583 point, og holdet fra Otterup vandt bronze med sammenlagt 1582 point. Efterfulgt af Særslev med 1581 point.

Det flotte resultat kommer på baggrund af flere års arbejde med skytterne som alle er begyndt at skyde efter deltagelse i Skole DM i Skydning som foreningen deltager i hvert år med byens 5. klasser.

Hvis man har lyst til at prøve kræfter med skydesporten, holder Otterup Skytteforening åbent hus ved Skydesportens Dag på lørdag den 12. oktober. Arrangementet foregår fra klokken 10 til 15 på Aggershusvej 4 i Otterup. Man skal medbringe billed-id eller sygesikringskort sammen med andet id-kort, fortæller Erland Pedersen fra foreningen.

Man kan se mere på www.otterupskytte.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce