Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Pensionistforening er selv kommet i pensionsalderen

Formand for Hårslev Pensionistforening Sonja Bergholdt kunne byde velkommen til det runde jubilæum. Foto: Thomas Gregersen

Hårslev: Det er ikke så tit, at en pensionistforening kan prale af, selv at være kommet i pensionsalderen. Ikke sådan at forstå, at foreningen overvejer at drosle ned, for ifølge formand Sonja Bergholdt lever den i bedste velgående.

- Vi er 69 medlemmer og de 49 er med til at fejre jubilæet i dag. Det synes jeg er et godt bevis for foreningens levedygtighed, mener Sonja Bergholdt.

Faktisk har foreningen også en dåbsattest. Nemlig den første lille regnskabsbog fra den blev stiftet i 1949.

Den runde fødselsdag blev markeret med spisning i Skovby Forsamlingshus og levende musik til festen.

- Foreningen hedder Hårslev Pensionistforening, men alle fra Nordfyns Kommune er velkomne til at melde sig ind og være med til vores arrangementer. En del er da også tidligere Hårslev-borgere, der er flyttet til enten Søndersø eller Bogense, fortæller Sonja Bergholdt, der har siddet i bestyrelsen i 17 år og har været formand de seneste otte.

Det længsiddende bestyrelsesmedlem er Tove Larsen, der tidligere boede i Hindevad.

- Vi har det utroligt godt sammen i bestyrelsen og det frivillige arbejde giver så meget igen, mener hun.

Tove Larsen har været medlem af bestyrelsen i 17 år og det er hende der står for foreningens meget populære amerikanske lotteri.

- Noget skal vi jo tage os til, når vi bliver pensionister. Jeg har i mange år kørt mad ud for Mørkenborg Kro, så mit frivillige arbejde her handler først og fremmest om det vigtige sociale samvær med andre mennesker, mener hun.

Pensionistforeningen har cirka otte arrangementer og en enkelt udflugt i løbet af sæsonen og den holder til i konfirmandstuen ved Hårslevs præstegård, hvor man er velkommen til at komme og være med.

Tove Larsen tog imod gæsterne. Hun har siddet i bestyrelsen i 17 år og har i mange år boet i Hindevad, hvor hun kørte mad ud for Mørkenborg Kro. Foto: Thomas Gregersen
49 ud af 69 medlemmer havde taget mod invitationen til jubilæumsfest i Skovby Forsamlingshus. Det store fremmøde viser foreningens gode sammenhold, konstaterer en glad formand Sonja Bergholdt. Foto: Thomas Gregersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Nordfyn

Vikingebrødre fra Otterup fortæller blodig historie: Velbevarede skeletter trækker tråde til engelsk nedslagtning

Annonce