Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Se video: U12 drenge spiller sammen - hver for sig

I alt er der 22 glade U12 drenge i Otterup Bold- og Idrætsklub. Her et billede efter en kamp, hvor der kun må være 12 på holdet. Foto: René Vestergaard
I takt med, at U12 drengene fra Otterup Bold- og Idrætsklub uge for uge bliver mere og mere utålmodige efter at komme ud på fodboldbanen igen, har deres træner lavet en video, der skal holde fællesskabsfølelsen i live.
Annonce

Otterup: Det er efterhånden mange uger siden, at træner René Vestergaard fra Otterup Bold- og Idrætsklub har set alle "sine" fodbolddrenge fra klubbens U12-hold.

- Det er mærkeligt, ikke? Jeg går altid ind i sådan noget 100 procent, så det er noget, der fylder rigtig meget i min hverdag. Derfor er det mærkeligt, at man ikke kan ses med drengene, og det fællesskab, man har med dem, bliver jo sat lidt på standby, fordi man kun hører lidt fra dem på sociale medier hist og her.

Af den grund, forklarer René Vestergaard, fik han idéen til en video, hvor man ser fodbolddrengene spille sammen - hver for sig.

- Hele årsagen til videoen var, at jeg gerne ville finde fællesskabsfølelsen frem, både for mit eget vedkommende, men også for børnenes. Og det er også en sjov måde at fange dem på, for det er jo en måde, de kommunikerer på i dag.

Annonce

"Nederen med nederen på"

Træningen for de fodboldjonglerende U12-spillere i videoen er foreløbigt indstillet ind til 10. maj, og til spørgsmålet, om de er ved at være utålmodige efter at komme på banerne igen, lyder svaret prompte fra René Vestergaard:

- Helt vildt. Nærmest dagligt får jeg meldinger fra forskellige forældre om, at børnene er ved at gå ud af deres gode skind, fordi de bare gerne vil til træning. Og nu er det årlige sommerstævne også blevet aflyst, så det er de jo virkeligt kede af, og det hele det er bare "nederen med nederen på".

Derfor forventer René Vestergaard, at det bliver nogle energifyldte drenge, der løber ind på banen, når der - på et endnu uvist tidspunkt - igen bliver åbnet for træning.

- Og så må vi jo finde på noget andet sjovt for dem, for vi ved heller ikke, hvad der sker med DBU og den turnering, vi ellers skulle spille med i. Det er ikke afklaret endnu, så det er vi også lidt spændte på, lyder det fra træneren, der har ledt træningen i to et halvt år og som i 2019 blev kåret til årets ungdomstræner i klubben.

Se videoen, hvor U12-drengene spiller sammen - hver for sig - på fyens.dk/nordfyn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Nordfyn

Modeshow med god afstand

Ugeavisen Nordfyn

Månedens buket: Aase skaber glæde med gymnastik

Annonce