Brødrepar går sammen om stort projekt: Barndomsbyen får et helt unikt sted i gammelt mejeri
Som daglig leder og køkkenchef på Mejeriet er Mikkel Benjamin Meyer Olsen (t.v.) netop ansat. Her er han sammen med Dennis Birch, der ejer mejeriet sammen med sin bror Simon, som ikke havde mulighed for at være med på billedet. Alle tre er lokale Særslev-drenge, der har sat sig for at skabe et helt unikt sted med overnatning og gourmetburgere. Foto: Thomas Gregersen
Allerede den 19. oktober åbner Mejeriet for gourmetburgere og helt specielle desserter som take-away, men planen er, at der inden udgangen af året også bliver mulighed for at spise i caféen og overnatte i fire store dobbeltværelser via Airbnb.
Copy link address
Thomas Gregersen thgr@fyens.dk
Annonce
Som daglig leder og køkkenchef på Mejeriet er Mikkel Benjamin Meyer Olsen (t.v.) netop ansat. Her er han sammen med Dennis Birch, der ejer mejeriet sammen med sin bror Simon, som ikke havde mulighed for at være med på billedet. Alle tre er lokale Særslev-drenge, der har sat sig for at skabe et helt unikt sted med overnatning og gourmetburgere. Foto: Thomas Gregersen
Selvom der er dækket op med hvide duge i caféen og der bliver kælet for kvalitet i køkkenet, så skal niveauet ikke være anderledes end at alle kan være med, fortæller Mikkel Benjamin Meyer Olsen. Foto: Thomas Gregersen