Annoncørbetalt indhold

Få optimeret og gjort din bolig grønnere på disse 3 områder

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der er flere muligheder, når det kommer til at gøre ens bolig grønnere. Her skal det ikke handle om, hvordan man forvandler ens have, men derimod, hvordan man gør ens hjem mere miljøvenligt og energibesparende. Når du skal til at gøre nogle investeringer i disse retninger, er det vigtigt at indhente de bedste tilbud, hvor kvalitet står mål med prisen. Dette kan man heldigvis gøre på Mine3Tilbud, når den tid kommer.


Solcelleanlæg til taget eller haven

Flere og flere mennesker begynder at investere i et solcelleanlæg, der svarer til boligens størrelse og energibehov. Det er en investering, som der virkelig kan ses på elregningen i det lange løb. Via disse solcelleanlæg kan du selv skabe den strøm, som du har brug for til dine strømbehov. Overskudsstrømmen kan du endda tjene penge på ved at sælge den. Det er selvfølgelig en større udgift i starten, hvorfor mange holder igen med at lave den investering, da det først er senere, at den besparelse kan ses. Derfor er det her især vigtigt, at man indhenter de bedste tilbud på markedet og sammenligner dem for at få det bedste tilbud.


En varmepumpe giver grønnere energi

Modsat sådan noget som et olie- eller pillefyr er det meget mere miljøvenligt at anskaffe sig en varmepumpe. Det kan blandt andet være en luft-til-vand-varmepumpe, men der findes flere typer. Der er mulighed for at købe sådan en eller leje en, så man kan have en serviceaftale på den. En varmepumpe er en mere miljøvenlig løsning, da den udnytter den energi, som man kan finde i luften og i jorden. Her kan det også svare sig at se efter forskellige tilbud på en varmepumpe. Via varmepumpepuljen er det endda muligt at få tilskud til ens varmepumpe.


Dit hjem bør have en ladestander

Et andet område, hvor man også fokusere mere på grønnere energi, er ved at anskaffe sig en elbil. Den slags forurener mindre end biler, der kører på fossilt brændstof. Der er allerede opsat flere ladestandere ved for eksempel tankstationer i Danmark, men det bliver endnu nemmere, hvis man har en ladestander derhjemme, hvor bilen kan blive ladt op, mens den holder stille. Her vil man også kunne finde forskellige tilbud på hjemmeladestandere, som man kan sammenligne og til sidst foretage sit valg ud fra.


Forhåbentligt har disse tre forslag givet dig blod på tanden til at gøre dit hjem grønnere og billigere at benytte. Specielt hvis du kigger efter gode tilbud på disse ordninger.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra JFMs uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • PR-foto credit