Annonce
Ugeavisen Odense

Lux Light klar til fremtiden

Lene Bugge Skjødt, indehaver af Lux Light i Fjordsgade tjekker den nye webshop ud. Foto: Hasse Frimodt
Lene Bugge Skjødt har renoveret butikken i Fjordsgade og opdateret webshoppen, så man er klar til at gå fremtiden i møde.
Annonce

Lux Light i Fjordsgade 11, har været igennem en større renovering både i butik, kontor, lager og på webshop.

Lene Bugge Skjødt, der er indehaver af butikken, troede, at der ville blive stille i tiden med corona, men hos Lux Light er det gået stik modsat.

- Vi har oplevet en stor stigning på vores omsætning både i butik og på webshop. Da coronaen nedlagde hele verden i foråret, troede vi også, det ville ramme os hårdt. Så vi gik i gang med at forberede os til tiden efter corona. Men vi tog fejl. For lige pludselig havde folk tid til at sidde derhjemme og bestille lamper samt komme ind i vores forretning i Fjordsgade, siger Lene.

For omkring et år siden gik Lene og Lux Light i gang med at skabe en ny platform på nettet. En ny webshop har været under udvikling, og er nu klar til at blive taget i brug.

Butikken er renoveret og ny webshop er etableret. det markeres med en kampagne hos Lux Light med rabatter, konkurrencer og uddeling af lækkerier. Foto: Hasse Frimodt

- Vi tror, at fremtiden som detailhandler er at kunne tilbyde både en super flot webshop med masser af billeder af de produkter, vi forhandler, og let at søge på. Men det er også vigtigt at have en butik, hvor folk kan se og føle på de lamper, de overvejer at købe. Begge dele er vigtige ingredienser i at have en god forretning. Vi har kunderne, der sidder derhjemme og søger på nettet efter en lampe til deres hjem, og som så lige vil ind og se den i levende live, men vi har også dem, der kommer ind i butikken i Fjordsgade og tjekker udvalget af lamper ud, for så bagefter at gå hjem og købe på webshoppen, siger Lene Bugge Skjødt.


Vi har oplevet en stor stigning på vores omsætning både i butik og på webshop

Lene Bugge Skjødt, indehaver


Fra den 24. september markerer Lux Light med en ny kampagne, at butikken er blevet renoveret samt den nye webshop www.luxlight.dk

Lene Bugge Skjødt her fotograferet i butikken i Fjordsgade 11. Foto: Hasse Frimodt

Lux Light åbnede i Fjordsgade 11 for over otte år siden. Inden da drev Lene lampebutik i Rosengårdcenteret i otte år. Nu har hun gjort butik og webshop klar til mange år ud i fremtiden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Best of Odense: Gense showet og se alle vinderne i kategorierne her

Ugeavisen Odense

Dyrskuechefen er megastolt

Ugeavisen Odense

Klumme: Mit Odense

Annonce