Annonce
Ugeavisen Odense

Vintapperstræde: Julehygge hos Olivia Brasserie

Simon Bromark og Pernille Kock Bromark indehavere af Olivia Brasserie i Vintapperstræde. Foto: Hasse Frimodt
Simon Bromark og Pernille Kock Bromark har tænkt kreative tanker under corona nedlukningen. Nu ruller de nye tiltag ud i deres brasserie i Vintapperstræde.
Annonce

Simon Bromark og Pernille Kock Bromark, indehavere af Olivia Brasserie i Vintapperstræde 37, benyttede corona nedlukningen i foråret til at sidde derhjemme og planlægge fremtiden for deres spisested i Odense bymidte.

- Det nyttede jo ikke noget at sidde og være kede af det, bitre eller hvad man nu kunne have gjort. Vi brugte de omkring 2 måneder på at tænke over fremtiden og være kreative. Og vi fik mange gode idéer, helt sikkert. Men har også erfaret, at gæsterne ikke altid ønsker forandring. De kan godt lide traditioner, og jeg tror faktisk, at corona situationen, gør at vi ønsker at holde fast i de mange dejlige traditioner, vi har i Danmark, siger Simon.


Vi håber med dette hyggelige arrangement at kunne få julestemningen i vejret, selvom det hele er lidt gråt og kedeligt og handler mere om corona

Simon Bromark, Olivia Brasserie


Da Simon og Pernille holdt Mortens Aften for nyligt, var det derfor med en traditionel Mortens Aften menu.

- Vi havde mange gæster inde og spise Mortens Aften and og har efterfølgende fået stor ros for både maden og arrangementet. Det er vi selvfølgelig meget glade for, siger Pernille.

Olivia Brasserie holder også fast i tirsdagstraditionen, hvor der er livemusik i restauranten. Duoen Møller/Uhrenfeldt spiller i restauranten, ligesom man også har haft besøg af Lise Haavik og Jon Kjæran.

I december måned, den 14., 15., 16. og 17. december har vi booket Møller/Uhrenfeldt, som vil stå ude foran restauranten og spille julemusik. Til dette event vil vi stå klar med lækker gløgg og æbleskiver.

Møller/Uhrenfeldt spiller julemusik i Vintapperstræde den 14.-15.-16. og 17. december Privatfoto

- Vi håber med dette hyggelige arrangement at kunne få julestemningen i vejret, selvom det hele er lidt gråt og kedeligt og handler mere om corona, siger Simon.

Månederne derhjemme har også medført indførelsen af et nyt spiseligt koncept hos Olivia Brasserie. Konceptet hedder Family Sharing.

- Family Sharing er for minimum to personer. Det kan kun bestilles om søndagen fra kl. 16 til 21. Her får man to serveringer med hver fire små retter. Det var på en rejse til Barcelona for omkring halvandet år siden at vi stødte på sådan et koncept. Vi nød som familie at sidde og dele retterne ved bordet, og tog oplevelsen med os hjem til Odense, hvor vi nu endelig har valgt at sætte det på menukortet, siger Simon.

I juletiden har Olivia Brasserie også lavet en juleanretning, som de forventer sig meget af.

- De fleste får jo aflyst deres firmajulefrokoster i år. Men helt snydes for den lækre julemad skal man ikke. Vi har lavet en juleanretning, som kan bestilles helt ned til to personer. Så er man et par kollegaer der gerne lige vil ud og hygge sig med lidt julemad, så kan man også det, uden at overtræde forsamlingsforbud eller andre corona regler, siger Pernille.

Brunch på Olivia Brasserie. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Odense

Hadet har det alt for let

Annonce