Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Anne skifter gode råd til erhvervsdrivende ud med nåle og bliver akupunktør

Anne Qvist stopper som bankrådgiver og starter som akupunktør i sin egen klinik. Foto: peso
Anne Qvist blev hjulpet af med hovedpine af en akupunktør. Nu vil hun selv hjælpe andre og bliver selvstændig akupunktør med hjemmeklinik.
Annonce

Ringkøbing: Den 1. oktober stopper Anne Qvist som erhvervsrådgiver hos Nordea og starter som selvstændig akupunktør med klinik hjemme på Bygvænget.

- En morgen i november 2018 vågnede jeg med en skrækkelig hovedpine. Jeg kontaktede min læge, der sendte mig videre til en fysioterapeut, hvor jeg fik 12 behandlinger. Da det ikke hjalp tog jeg til en osteopat, det hjalp lidt. Jeg prøvede også kraniosakral terapi, men det hjalp ikke. Jeg blev MR og CT-scannet, men der blev ikke fundet noget. Jeg var på privathospital, hvor lægen mente, at det var migræne. Der var ikke rigtig noget, der hjalp og jeg var sygemeldt i fire måneder, fortæller Anne Qvist.

Anne Qvist

34 år.

Stammer fra Kolding-området, bor i Ringkøbing.

Uddannet hos Nordea, nu erhvervsrådgiver hos Nordea i Herning.

Gift med Thomas Silberg, der har datteren Gry på 10 år.

Starter 1. oktober Qvist Akupunktur med klinik på Bygvænget 6 i Ringkøbing

En bekendt fortalte om sine gode erfaringer med akupunktur, hvilket jeg endnu ikke havde prøvet.

- I løbet af tre dage fik jeg seks behandlinger og efterfølgende fik jeg fem behandlinger. Jeg mærkede allerede efter et par behandling en god effekt, og jeg kunne holde op med at spise smertestillende piller, siger Anne Qvist.

Hendes egne gode erfaringer gav hende lyst til selv at lære mere om akupunktur og hun tilmeldte sig derfor en uddannelse til Master Akupunktør. Det er en uddannelse der strækker sig over halvandet år.

Annonce

Lang uddannelse

- Man starter uddannelsen med en uge på fuld tid og så en weekend i måneden samt fjernstudier. Nu har jeg uddannelsen og er igang med min specialisering, så jeg kan blive registreret som alternativ behandler, forklarer Anne Qvist.

På uddannelsen har hun både lært BMA, Boels Moderne Akupunktur, der behandler via nervebaner, og TCM, traditionel kinesisk akupunktur, der behandler via medianer.

- Man bruger samme type nåle til begge typer akupunktur, forklarer hun.

Selvom hun først starter på fuld tid fra den 1. oktober, så har hun allerede været i gang med behandlinger.

- Vi har behandlet hinanden på uddannelsen, og så har jeg behandlet familie og venner med god succes. Mange hører om mine behandlinger og de gode resultater fra dem jeg har hjulpet og vil derfor gerne selv prøve, hvad akupunktur kan gøre for dem.

Annonce

Klinik derhjemme

Mange har fundet Qvist Akupunktur via min hjemmeside, forklarer Anne Qvist. Hun kan også findes på Facebook og Instagram.

Der er allerede flere aftaler i kalenderen til trods for at klinikken først åbner på fuld tid 1. oktober.

Der er indrettet klinik hjemme på Bygvænget med egen indgang.

Akupunktur er en effektiv og bivirkningsfri behandlingsform til en lang række af lidelser. Anne har allerede haft stor succes med at behandle tinnitus, søvnproblemer, hovedpine, nakke- og skuldersmerter, graviditetsproblemer, løbere med smerter i knæ og hofter, iskias og syns-problemer.

Anne Qvist starter som akupunktør i Ringkøbing.

- Akupunktur kan ikke behandle kræft, forhøjet blodtryk og diabetes. Har man bivirkninger i forbindelse med sin kræftbehandling, kan jeg afhjælpe bivirkningerne, forklarer Anne Qvist.

Der er et behov for en akupunktur-klinik i Ringkøbing, så derfor tør hun også tage springet fra ansat til at blive selvstændig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Gør din bolig grønnere med tilskud fra ny statslig pulje

Annonce