Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Butikker går live i løbet af Black Week

Det er en god ide at præsentere de lokale butikker, så folk kan se vores gode tilbud, siger Mette Mosgaard fra Raasted.  I løbet af Black Week vil handelsforeningen sende fra flere af byens butikker via handelsforeningens Facebooksider. Arkivfoto: Mads Dalegaard

Ringkøbing: Black Friday bliver til Black Week i Ringkøbing.

For at sprede handlen ud over flere dage har Ringkøbing Handelsforening besluttet at det ikke kun er fredag den 27. november, der skal være store handelsdag, men hele ugen.

For at øge handlen i de lokale butikker har handelsforeningen arrangeret, at der bliver sendt liveudsendelser fra 14 lokale butikker i løbet af ugen.

Annonce

Udsendelserne kan ses på handelsforeningens Facebook-side.

Mette Mosgaard har valgt at være med.

Disse butikker sender live i løbet af Black Week

Huset no. 17

Ørfjell

Raasted

Brodersens

Sportigan

Merrild

Keilberg Smykker

Fodplejeklinikken

Trendhouse

Matas

Like Anna

Guld og Rod

Holmsland

Rustik by Tved

- Jeg laver normalt ikke så meget på Black Friday, men jeg synes, at det er en god ide med udsendelser fra de lokale butikker, hvor butikkerne også bliver præsenteret. Kunderne skal jo helst handle lokalt, påpeger hun.

Hun har gået og overvejet, hvad hun vil præsentere fra sin butik.

- Vi har nogle flotte Coffee-table-bøger om alt muligt, lige fra surfing til surdejsbagning. Vi har også keramik lavet af islandske Bjarni Sigurdsson. Så vil jeg præsentere nogle lækre håndklæder fra Algan og endelig vores plakater, fortæller Mette Mosgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce