Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Formueaften i Primohuset

Advokat Andreas Leidesdorff vil fortælle om de juridiske aspekter af formuesikring. Pressefoto
Annonce

Ringkøbing:  Hvordan passer du bedst på din formue.

Det er emnet for den formueaften, som advokatfirmaet Leidesdorff & Lund laver sammen med kapitalforvalteren Formuepleje fra Aarhus torsdag den 24. september i Primohuset.

Covid-19, handelskrig mellem USA og Kina, amerikansk præsidentvalg er alt sammen noget der påvirker aktiekurser og dermed formuer.

- Aktiv risikostyring er vigtig, medmindre man vil nøjes med renten på en indlånskonto, og god rådgivning er ligeledes vigtig. Vi har i perioder med meget store markedsudsving oplevet et stort behov for rådgivning, for det er bestemt ikke sjovt at se på, at opsparingen svinger med 5-10 procent dagligt. Her er det vigtigt, at investeringerne er tilpasset din risikoprofil, siger senior formuerådgiver Hans Fink, Formuepleje.

- Vi ser af og til endnu større beløb komme i fare, hvis der ikke er foretaget en planlægning af, hvad der skal ske med formuen i tilfælde af  skilsmisse eller dødsfald. Herudover er det oplagt også at sikre sig, at ens nærtstående har mulighed for at tage hånd om ens formue, hvis man skulle blive ude af stand til selv at gøre det. Dette kan klares ved at oprette en fremtidsfuldmagt, mens man er sund og rask, siger Andreas Leidesdorff .

Mødet starter klokken 17.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce