Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Hinges Hus holder ikke Black Friday

Vi vil ikke tiltrække kunderne ved at give store rabatter. Vi tiltrækker kunderne med et insprerende miljø, unikke varer og stort kundekendskab, forklarer René Sonne Hansen, der ikke giver rabat til Black Friday, men istedet vil tiltrække kunder med et kundearrangement. Foto: peso
Evindelige rabatter ødelægger detailhandlen - tiltræk kunderne med god service og arrangementer, mener René Sonne Hansen, indehaver af Hinges Hus.
Annonce

Black Friday: Kunderne skal ikke regne med at få 20 procent rabat hos Hinges Hus på Black Friday, den 29. november.

I stedet kan de regne med at komme hjem med nogle gode oplevelser.

- Vi har valgt ikke at holde Black Friday, fordi evindelige tilbudskampagner er ødelæggende for detailhandlen. Det er OK med et vinterudsalg og et sommerudsalg, så vi kan få ryddet op på hylderne og få nye varer ind, men det duer ikke at vænne kunderne til, at der altid er rabatter, for så ender vi med, at alle butikkerne lukker, mener René Sonne Hansen, indehaver af Hinges Hus.

I stedet for at holde Black Friday med 20 procent rabat på alt, så vil René Sonne Hansen få kunder i butikken med et specialarrangement fra klokken 18-22, hvor han har samlet lidt ”lokal topkvalitet”

- Lasse Vesterby fra Stauning Whisky kommer og fortæller om virksomheden, og han har nogle smagsprøver med. Derudover kommer Casper Bech fra Scandinavian Edition og fortæller om sit eksklusive overtøjsbrand. Senest har brandet leveret kampuniform til det danske frømandskorps. Casper Bech har rødder i Ringkøbing og er en passioneret og erfaren herre i modebranchen. Han og Frederik Lange, der er investor med mere, er to af drivkræfterne bag distributionen i Danmark og i resten af Norden, siger René Sonne Hansen.

Han håber på godt vejr, så arrangementet kan starte under parasollerne med grill og bobler.

Vi har mange flotte butikker i Ringkøbing, blandt andet fordi vi har så mange turister, siger René Sonne Hansen.
Annonce

Personlige relationer

Han gør rigtig meget ud af sine kunder.

- Vi ønsker at skabe en hyggelig stemning i butikken. Vores gæster får blandt andet tilbudt en kop god kaffe og hjemmebagte småkager, og vi vil altid gerne skabe personlige relationer til vores kunder, så vi kan give dem den bedste og mest personlige service. Relationer og tillid er altafgørende. Jeg er meget stolt af vores medarbejderteam, der er super kompetent og med stort kundekendskab. Vi ved jo, hvad folk har hjemme i klædeskabet, for det har vi også solgt til dem. Derfor kan vi bedre vejlede dem til deres næste indkøb. Samtidig har vi skabt et miljø i butikken, så folk kan blive inspireret, forklarer René Sonne Hansen.

Han gør meget ud af at der i Hinges Hus er mærker, som man ikke kan få andre steder i Ringkøbing.

- Vi bestræber os på, at have et eksklusivt udvalg og samtidig have noget for enhver pengepung, siger René Sonne Hansen.

Annonce

Altid rabat

Han påpeger, at der indenfor nogle grene af detailhandlen næsten altid er rabat på varerne.

- Kunderne er jo efterhånden desværre vænnet til, at der næsten altid er rabat på for eksempel hårde hvidevarer og på sportstøj, så derfor venter de jo med at købe, indtil der igen er rabat. Vi har valgt at satse på noget andet end at skulle sælge på pris. Vi rejser rundt i Europa for at finde nogle unikke varer til vores kunder. Vi skiller os ud fra andre butikker ud fra vores sortiment, service og kundekundskab. Vi vil gerne være kendte for at give vores gæster og kunder i Hinges Hus en oplevelse, påpeger René Sonne Hansen.

Han opfordrer flere butiksejere til at have en holdning til de mange rabatter.

- Vi skal som butiksejere selvfølgelig være omstillingsparate og følge med tiden, men i den grad også selv tage stilling og kæmpe for vores berettigelse. Hvis din nabobutik i tide og utide giver rabat på varer magen til dine, så føler du dig jo også tvunget til at give rabat, men måske burde man overbevise forbrugerne om, at hvis det kun drejer sig om prisen, så vil flere og flere butikker blive tvunget til at lukke, siger René Sonne Hansen.

Ønsketænkningen for ham vil være, at vores kære politikere også ville byde ind og tage stilling til den haltende detailhandel, så man i fremtiden vil kunne opleve et mere sprudlende handelsliv – det vil i den grad give mening på rigtig mange punkter.

I outletbutikken H2 er der Black Week hele ugen. Konceptet er helt anderledes i de to butikker, siger René Sonne Hansen.
Annonce

Outlet-butik

René Sonne Hansen driver også outletbutikken H2 Quality Outlet, hvor der holdes ”Black Week” i denne uge. Vi har tidligere år også givet priserne i vores outlet et ekstra hug ned i december, og har i år valgt at teste og ændre ordlyden af vores kampagner og tilmed samlet nogle ekstra skarpe tilbud i butikken, som konceptet Black Friday jo oprindeligt var tænkt i USA.

- Outletbutikken er jo et helt andet koncept end Hinges Hus. I H2 Quality Outlet sælger vi de bedste ”rester” året rundt. Der er enkelte varer fra Hinges Hus, der ryger over i H2, og ellers er størstedelen overskudsproduktion, kollektionsprøver, varer fra tidligere sæsoner mm, indkøbt hertil, påpeger René Sonne Hansen.

Annonce

Turister

Lige som mange andre butikker i Ringkøbing er de bedste måneder i Hinges Hus juli og august, hvor byen er fyldt med glade gæster og turister.

- Der er Ringkøbing jo priviligeret af mange turistkunder. Selvom vi har mange super loyale og lokale kunder, så betyder turisterne rigtig meget for vores omsætning. Uden turister ville der være flere tomme butikslokaler i Ringkøbing.

René Sonne Hansen synes i den grad, at vi kan være stolte af vores høje niveau i Ringkøbing med så mange flotte butikker, og det skal vi i den grad værne om fremadrettet.

- Sammen har vi meget at byde på. Vi er ikke konkurrenter, men mere kollegaer. Det er det vi skal slå på i Ringkøbing, gode oplevelser, et bredt sortiment og et højt serviceniveau. Der er en modreaktion på vej mod nethandel, også blandt de yngre kunder. Folk vil igen have personlig service, gode råd og en ekstraordinær oplevelse, noget webshops jo ikke kan byde på. Folk, der handler på webshops, skal også huske på, at de er med til at sende skattekroner ud af kommunen og ofte også ud af landet. Kunderne skal også huske på, at de lokale butikker med bl.a. deres sponsorater er med til at støtte de lokale foreninger, påpeger René Sonne Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Susanne i Kurbadet

Annonce