Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Ligasport rykker i nye lokaler

I de nye lokaler har Torben Elmertoft plads til hele sit varelager, blandt andet sko fra Saucony. Det er nemmere at overskue lageret, når det er samlet et sted og ikke spredt, siger Torben Elmertoft. Foto: peso
Sælger sportsartikler og tøj via nettet - Torben Elmertoft tager stadig ud til stævner for at sælge atletikudstyr.
Annonce

Ringkøbing: Det hele startede, da Torben Elmertoft var ung og selv dyrkede atletik.

- Den gang var det svært at få pigsko i Ringkøbing, så jeg begyndte selv at importere nogle. Så spurgte nogle kammerater, om jeg ikke kunne skaffe sko til dem også. Sammen med pigskoene begyndte jeg at importere flere ting. Jeg tog rundt til atletikstævner og solgte udstyr til andre. Min datters mor er fra Thailand, så jeg begyndte at importere, og der er kommet flere og flere ting til, og siden 2017 er webshoppen ligasport.dk støt vokset, fortæller Torben Elmertoft.

Blandt artiklerne i shoppen er der for eksempel højdespringsmadrasser, kugler til kuglestød, diskos og hække.

Udover artikler til atletikudøvere og atletikklubber sælger Torben Elmertoft også sportsudstyr til andre idrætsklubber. Desuden sælger han tøj til mænd og kvinder.

- Jeg har hele ID Identity-sortimentet i min webshop, forklarer han.

Torben Elmertoft kører stadig rundt til atletik-stævner i Jylland for at sælge udstyr. Pigsko er stadig en stor del af sortimentet, men der er også kommet blandt andet løbesko med på traileren.

- Klubberne nævner i deres program, at Ligasport kommer til stævnet, og så er atletikudøvere og deres forældre klar til at se på varerne. Som erfaren atletikudøver kan jeg vejlede både børn og voksne om, hvad de skal købe, siger Torben Elmertoft.

Han tager ikke til stævner på Fyn og Sjælland, men der sælger han i stedet via webshoppen.

- Webshoppen sælger faktisk mest i København, fortæller Torben Elmertoft.

Har han varerne på lager, bliver de pakket og sendt samme dag. Ellers bliver varerne sendt dagen efter.

Lige nu er der ikke stævner på grund af corona-restriktioner. Han har brugt tiden til at flytte lageret fra privaten på Luleåvej og ud til større lokaler på Byskellet.

- Her kan jeg have hele mit lager samlet. Før stod det i carporten, stuen, soveværelset samt i et lager ude i byen, men det var svært at bevare overblikket. Her er det lettere at overskue hele varelageret, forklarer Torben Elmertoft.

Med de større lokaler regner han med, at Ligasport.dk vil begynde at holde lagersalg.

Det hele startede med udstyr til atletikudøvere og atletikklubber, og det er stadig en vigtig del af sortimentet hos ligasport.dk, som for eksempel disse hække, som Torben Elmertoft står med. Foto: peso
Annonce

Mange unikke mærker

Udover ID Identity har han nogle brands, som ikke mange andre har i Danmark.

- Jeg fører Saucony, et amerikansk brand indenfor pigsko og løbesko. Polanik er et polsk mærke indenfor sportsudstyr, mens Max Sport er et italiensk mærke indenfor sportsbeklædning indenfor mange sportsgrene. Jeg fører også sportstøj fra Geyser, forklarer Torben Elmertoft.

Han er også begyndt at sælge rejsetasker og sportstasker.

- Jeg har blandt andet leveret tasker til hjemmeplejen i en kommune, hvor de kan have alt deres udstyr med ud, blandt andet skulle der være plads til en computer, fortæller han.

Annonce

Fuldtids job

Torben Elmertoft er stadig formand for atletikafdelingen, men på grund af arbejdet har han ikke så meget tid til at være træner, som han tidligere har haft, og derfor søger han også efter flere hjælpere/trænere til atletikken

- Nu er jeg kun træner en dag om ugen, fortæller han.

Han er vikar indenfor social- og sundhedsområdet, så han kender ikke altid sine arbejdstider, men fleksibiliteten passer fint med webshoppen.

- Der er jo altid noget at lave i webshoppen, så jeg kan arbejde hele tiden, siger Torben Elmertoft med et smil.

Han lægger ikke skjul på, at han håber, at det der startede som en hobby-beskæftigelse med tiden kan blive en fuldtidsbeskæftigelse.

- Eventuel kunne mine vikarjobs være noget, jeg kun gjorde for at komme ud blandt andre, for arbejdet med Ligasport foregår jo alene bag skærmen, siger Torben Elmertoft.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce