Annonce
Sæson, sæson, sæson, lyder svaret, når man spørger stjernekokkene, hvad der er afgørende for en god nytårsret. - Du kan sagtens lave alle mulige tricks og toppe med dyr vin og kaviar, men de basale råvarer skal være gode og i sæson - og det behøver ikke at koste en formue, siger kok Magnus Petersson og nævner torsk som eksempel. (Arkivfoto).
Ugeavisen Ringkøbing

Lær fra michelinkokkene: Disse hovedretter er gode til nytår

To michelinkokke giver her deres bud på to geniale hovedretter til nytåret, som hverken tømmer din pengepung eller sender dig i køkkenet hele aftenen.
Annonce
  • PLUS Danmark i kamp i EU for større torskekvote
    Sæson, sæson, sæson, lyder svaret, når man spørger stjernekokkene, hvad der er afgørende for en god nytårsret. - Du kan sagtens lave alle mulige tricks og toppe med dyr vin og kaviar, men de basale råvarer skal være gode og i sæson - og det behøver ikke at koste en formue, siger kok Magnus Petersson og nævner torsk som eksempel. (Arkivfoto).
Ugeavisen Ringkøbing

“Hymner & Ukrudt” hylder Povl Dissing på Generator

Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Alsang på Torvet og varme hveder i Kirkehuset

Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Sabine Lemire - Forfatterforedrag for børn i 4. klasse

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Vær med når dyrene slippes løs i Naturbydelen

Ugeavisen Ringkøbing

Gåtur ad stierne i Vedersø Klit

Ugeavisen Ringkøbing

Stillegudstjeneste i Ringkøbing Kirke

Ugeavisen Ringkøbing

'Jeg hedder Joop' - En autentisk fortælling om at være krigsbarn

Ugeavisen Ringkøbing

Aftencafé med fællessang og varme hveder

Ugeavisen Ringkøbing

Foredrag: Har naturen plads til alle?

Annonce