Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Navneskift: Ministjerner er blevet til Huset 17

Mette Børgesen Qvist foran butikken, der har fået nyt navn, Huset No. 17. Facebooksiden og Instagram-siden har også skiftet navn fra Ministjerner det nye navn. Foto: peso
Vi har fået andre varer og en bredere kundegruppe. 12-årige drenge synes ikke, at det er fedt at få tøj fra Ministjerner, fortæller Mette Børgesen Qvist om navneændringen.
Annonce

Ringkøbing: Ministjerner er blevet til Huset No. 17.

- Jeg har gået og tænkt på det længe, men det var en svær beslutning, for kunderne jo navnet Ministjerner, fortæller Mette Børgesen Qvist om baggrunden for navneændringen af butikken.

Navnet og Ministjerne stammer helt tilbage fra dengang hun startede med en webshop.

Siden rykkede hun i en fysisk butik på Sønderbyvænget, inden hun rykkede ned i gågaden. Navn og logo fulgte med. Webshoppen lukkede hun for et par år siden.

- Vores logo trængte til at blive skiftet ud. Det passede, da vi solgte tøj op til otte år, men nu sælger vi jo tøj op til 16 år. De små børn er jo ligeglade med, hvad butikken hedder, men for de lidt ældre begyndte det at betyde noget. Drenge på 12 år er ikke meget for at fortælle, at deres tøj er fra Ministjerner, og nogle af piger har det på samme måde, så nu skulle det være, forklarer Mette Børgesen Qvist.


Drenge på 12 år er ikke meget for at fortælle, at deres tøj er fra Ministjerner


Hun oplever dog, at der kommer en del piger på 12 år og kigger på varer i butikken.

- De går og finder noget, de kan lide, og så har deres mor med næste gang, når tøjet skal købes. Det er rigtig hyggeligt, siger hun.

Mette Børgesen Qvist er også begyndt at have mere interiør i butikken.

- Vi har altid haft noget, Kids Frisenborg, Done by Deer og Small Stuff, men vi også begyndt at føre Maileg. Jeg har altid syntes, at de var søde, og især tyskerne er helt vilde med dem. har hun erfaret.

Annonce

Mange tyske kunder

Tyskerne kan i det hele taget godt lide dansk design og dansk børnetøj, så Mette Børgesen Qvist har mange tyske kunder.

- I sommerperioden er halvdelen af kunderne tyskere, men vi har en god bred kundegruppe, siger hun.

Butikken har også kunnet mærke, at Danmark blev ramt af corona.

- Foråret var en frygtelig periode. Sammen med nogle få andre startede vi med at holde åbent, men der kom jo ikke en sjæl, så jeg lukkede også ned i en 14 dages periode. Vi stod med en indkøbt forårs- og sommerkollektion, som vi ikke vidste, om vi kunne komme af med, siger Mette Børgesen Qvist.

Hun glæder sig over, at byen stod sammen på det tidspunkt.

-Kunderne kom og handlede, fordi de ville støtte de lokale butikker fremfor at handle på nettet, det var dejligt, fortæller Mette Børgesen Qvist.

Påsken plejer at være stor for butikken, men ikke i 2020.

- Påsken er større for end julen er, men de tyske turister kunne jo ikke komme til Danmark, så den påske mistede vi. Selvom kunderne er kommet igen, så har vi ikke kunnet indhente det tabte. Jeg kender jo ikke resten af  2020, men jeg håber da på en god efterårsferie, fortæller Mette Børgesen Qvist.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce