Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

RIF: Godkendt start på forårssæsonen

Johannes Paustian scorer på hovedstød til 2-1 for Ringkøbing IF mod B1913.
I søndagens kamp mod bundholdet Kolding er RIF favoritter, men det kræver hårdt arbejde at få flere point på kontoen.

Optakt: Tre kampe inde i forårssæsonen har budt på en godkendt start for holdet og trænerteamet. Den startede godt nok med et skuffende resultat og indsats i vores forårspremiere mod Horsens Fs, hvorefter holdet kom tilbage på rette kurs og viste helt andre takter.

2. påskedag bød på sne og stiv kuling, men på trods af vejret leverede holdet en fantastisk indsats fra start til slut mod Viby IF. Med et rødt kort efter 36 minutter af kampen og dermed kun 10 mand, plus en tidlig skade til Klaus Moesgaard, gjorde holdet det meget vanskeligt for sig selv. Alligevel lykkedes det i 2. halvleg, på trods af en orkan på langs af banen, at holde Viby If fra de store chancer. Målmand Simon Brogaard måtte dog op i målhjørnet og vifte bolden til hjørne en enkelt gang i midten af 2. halvleg. I den anden ende af banen var vi sjældne gæster, og spillerne havde rigtig svært ved at holde fast i bolden. Men med et godt angreb, hvor vi fik sat syv-otte afleveringer sammen, der til sidst fandt frem til Johan Søndergaard Larsen, som på en fantastisk enkeltmandspræstation fik drejet bolden over i målhjørnet, ja så kunne drengene gå fra banen med en sejr på 1-0.

I lørdags skulle sejren følges op på en meget svær udebane i Odense mod B1913. På trods af vi kommer bagud allerede efter bare otte minutter, viser holdet igen stor karakter og får vendt kampen rundt. Først med udligning til 1 – 1 ved Lauge Olesen og siden hen med Johannes Paustian’s scoring til 2 – 1 kunne holdet trille hjem til Ringkøbing med yderligere tre dejlige point på kontoen. Med den seneste pointhøst er vi med helt fremme i tabellen og ligger i skrivende stund nr. 3, hvilket bringer os ind i oprykningspuljen.

Annonce

Fremtiden på plads

Udover de gode præstationer og de seks point har vi også andet at glæde os over. En gennemsnitsalder på bare 21,3 år i den seneste kamp bevidner også om mange unge i truppen. Hjemme mod Horsens blev der givet debut til vores U19 spiller Casper Hagde Jessen, og senest mod B1913 gav vi debut til Jeppe Graversen og Anders Vesterbæk ligeledes fra U19-holdet. Vi sluttede kampen af med 5 U19 spillere, og det var en fornøjelse at se, hvordan de uimponeret gik til kampen. Det lover godt for fremtiden.

Til søndagens kamp mod Kolding må vi undvære Daniel “Buller” Kristensen, som afsoner sin sidste spilledags karantæne, mens det på skadesfronten lysner en smule. Andreas Bonde og Andreas Lauridsen spillede begge med på serie 1 sidste weekend, så det ser ud til, at trænerteamet har lidt flere valgmuligheder, når det kommer til holdkortet til weekendens kamp. Kolding ligger på sidste pladsen, så favoritværdigheden må siges at ligge hos os. Det betyder dog ikke, at der kan tages let på opgaven. Forårssæsonen har til nu været godkendt, men vi skal huske på, at resultaterne er kommet ved ydmyghed og hårdt arbejde. Vores seneste kamp mod Kolding endte 1 – 1 efter en skuffende indsats, så i dag sættes alle sejl ind efter tre point, så der kan bygges videre på den flotte start, vi har fået på foråret.

God kamp.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce