Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Ringkøbings bymidte er et godt eksempel

Netværksdeltagerne foran Rusitk by Tved, hvor de hørte om kombinationen af fysisk og onlinebutik. Foto: Ringkøbing Handelsforening
Repræsentanter fra danske kommuner har besøgt Ringkøbing for at se en levende bymidte

Ringkøbing:


KL hentede inspiration til levende bymidter i Ringkøbing

Annonce

“Netværk for levende bymidter” under Kommunernes Landsforening gæstede i sidste uge Ringkøbing. Besøget skete i samarbejde med Ringkøbing-Skjern Kommune.

Netop emnet levende bymidter får stor bevågenhed - også fra Christiansborg - og derfor besøgte blandt andre bychefer, byplanlæggere og politikere fra hele landet i går Ringkøbing, hvor et af punkterne var en guidet tur gennem byen samt input fra lokale detailaktører.

Købstadschef Jacob Muldkjær Rasmussen, som stod for byrundturen, fortalte bl.a. om det gode samarbejde mellem Ringkøbing-Skjern Kommunen og Ringkøbing Handelsforening.

- Herudover besøgte vi selvfølgeligt lokale butikker, hvor Janni Tved fra Rustik by Tved fortalte om, hvordan man har kombineret online salg og det at drive en fysisk butik. Herefter besøgte man Keilberg Smykker, hvor Lone Keilberg fortalte om Latinerkvarteret og kunsthåndværkermarkederne, der er helt unikt for byen og som hvert år er med til at tiltrække tusinder til byen og dermed skabe en levende bymidte, fortæller Jacob Muldkjær Rasmussen.

Rundturen startede med en frokost på Hotel Ringkøbing, hvor vægterne dukkede op og gjorde frokosten til en helt speciel, lokal og unik oplevelse for deltagerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce