Annonce
Stinne Jensen er uddannet kok og er blevet ansat af Ringkøbing-Skjern Museerne til at lave tidstypisk mad, blandt andet på Bork Vikingehavn og Fahl Kro. Foto: Søren Palmelund
Ugeavisen Ringkøbing

Stinne sørger for autentisk mad i vikingehavnen og på Fahl Kro

Mad skal være en del fremtidens museumsoplevelser - Bork Vikingehavn skal servere mad fra Gorm den Gamles tid, mens Fahl Kro skal servere mad som på kroejer Simon Sommers tid.
Annonce
  • Stinne Jensen er uddannet kok og er blevet ansat af Ringkøbing-Skjern Museerne til at lave tidstypisk mad, blandt andet på Bork Vikingehavn og Fahl Kro. Foto: Søren Palmelund
Ugeavisen Ringkøbing

“Hymner & Ukrudt” hylder Povl Dissing på Generator

Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Alsang på Torvet og varme hveder i Kirkehuset

Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Sabine Lemire - Forfatterforedrag for børn i 4. klasse

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Vær med når dyrene slippes løs i Naturbydelen

Ugeavisen Ringkøbing

Gåtur ad stierne i Vedersø Klit

Ugeavisen Ringkøbing

Stillegudstjeneste i Ringkøbing Kirke

Ugeavisen Ringkøbing

'Jeg hedder Joop' - En autentisk fortælling om at være krigsbarn

Ugeavisen Ringkøbing

Aftencafé med fællessang og varme hveder

Ugeavisen Ringkøbing

Foredrag: Har naturen plads til alle?

Annonce