Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Stor prisuddelingsaften sætter spot på ildsjælene

Fremover skal kommunens kulturpris uddeles sammen med andre priser. Her det Otto Pilgaard, der i 2018 fik kulturprisen af udvalgsformand Erik Viborg. Foto: RKSK
En stor fælles kommunal prisuddelingsfest skal hædre de borgere og virksomheder, der gør en ekstra indsats for fællesskabet

Ringkøbing-Skjern: Tidligere er Ringkøbing-Skjern Kommunes priser blevet uddelt på hvert deres arrangement, Kulturprisen er uddelt til nytårskoncerten, Frivilligprisen er uddelt ved Frivilligrådets årsmøde og så videre.

Men i 2021 uddeles priserne samlet til én stor prisfest, hvor fællesskabet er i centrum og hvor talenter og frivillige i kultur- og foreningslivet bliver fejret med manér.

- Vi er taknemmelige for, at folk gør noget ekstra for lokalsamfundet gennem kulturelt engagement og frivilligt arbejde, og derfor vil vi gerne gøre vores til, at ildsjælene bliver hædret. Vi synes, de har fortjent, at hele kommunen klapper med, når vi fejrer deres indsats, siger frivillighedskoordinator Emil Sloth Sig i en pressemeddelelse.

Annonce

Derfor arrangerer Ringkøbing-Skjern Kommune, FrivilligVest og Frivilligrådet prisuddelingsfesten West Awards, der løber af stablen i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter den 25. september 2021.

Under prisfesten vil Frivilligprisen, Handicapprisen, Kulturprisen, Talentprisen, Årets Mester og den nye pris som Årets Ungleder blive uddelt og fejret. Ud over prisuddelinger byder aftenen på både underholdning og musik af høj kvalitet.

Komikeren og radio- og TV-værten Mark Le Fevre vil fungere som aftenens konferencier, Karl Kristian kommer og spiller og det lokale husorkester Bonanza sørger for den gode stemning hele aftenen.

- Vi opfordrer til at man samler sine frivillige, sine holdkammerater eller dem man spiller i band med til West Awards i stedet for at arrangere sin egen klubaften. Prisfesten er en god anledning til, at foreningen kan få en festlig aften sammen og måske lære dem i naboforeningerne bedre at kende. Sådan tror vi, at West Awards vil styrke kommunens arbejde med at skabe netværk på tværs af de forskellige foreningsliv, kulturliv, erhvervsliv og på tværs af alder og geografi, fortæller Emil Sloth Sig og tilføjer:

- Og så håber vi selvfølgelig, at arrangementet udover at give prisvinderne det klap på skulderen, som de fortjener, også vil skabe en større offentlig interesse for forenings- og kulturlivet.

Til prisuddelingen kan man allerede nu købe billet til 250 kr. inklusiv buffet, som starter klokken 18.00, eller man kan købe billet uden spisning til arrangementet med start klokken 19.30 til 75 kr.

Tilmelding og billetkøb foregår på linket her: https://frivilligvest.nemtilmeld.dk/31/ frem til onsdag d. 15. september.

Selv om september endnu er et par blade fremme i kalenderen, anbefaler arrangørerne, at man booker sin billet hurtigt, da den rækkefølge, som gæsterne tilmelder sig i vil blive noteret.

- Hvis vi sælger flere biletter til arrangementet, end de eventuelle coronarestriktioner til den tid tillader, vil det være dem, der først bookede deres billet, der får adgang, siger Emil Sloth Sig og tilføjer, at alle der har købt billet ud over det tilladte antal naturligvis vil få refunderet billetprisen.

Arrangementet slutter klokken, 22.00 hvorefter Ringkøbing-Skjern Kulturcenter afholder "afterparty" hvor husorkesteret Bonanza spiller op til dans. Alle med billet til West Awards har også adgang til efterfesten.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Ingrid på 92 år: Det er dejligt at have en besøgsven at gå ture med

Annonce
Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Peter Sand: De frivillige viser lokalt medejerskab til Naturkraft

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Nu gælder de sidste hjemmekamp: RIF forbereder sig allerede til næste sæson

Ugeavisen Ringkøbing

Tørfisk fejrer 40 år med formiddagskoncert på Generator

Ugeavisen Ringkøbing

Sprængfyldt program for ungerne i Sommerskolen 2021

Ugeavisen Ringkøbing

Regnbuefarver og bogstavquiz i nyt samarbejde mellem museet og West Coast Pride

Ugeavisen Ringkøbing

Konkurrence: Hvem får Danmarks første gule kort ved EM i fodbold?

Ugeavisen Ringkøbing

Spillemands Festival byder på musik fra ti scener

Ugeavisen Ringkøbing

Nye medlemmer i Handelsforening ønsker en levende by

Ugeavisen Ringkøbing

Kaj Munk er med på ny digter-rute

Ugeavisen Ringkøbing

Kom på cykel-gå-tur rundt om Naturkraft

Ugeavisen Ringkøbing

En guldgrube for historieinteresserede

Ugeavisen Ringkøbing

Se Sydfyn og Provence i Rådhushallen

Ugeavisen Ringkøbing

Politiet: Vi står klar med hjælp, hvis du har været udsat for kriminalitet

Ugeavisen Ringkøbing

Kontant støtte har fået små og store spejdere frem

Ugeavisen Ringkøbing

Inge Marie er formand for Naturkrafts frivillige: Vi skal give gæsterne en bedre oplevelse

Ugeavisen Ringkøbing

Open by Night: Sommer og længe åbent i butikkerne

Ugeavisen Ringkøbing

Hektisk slutfase for RIF

Ugeavisen Ringkøbing

25 år med Soroptimister i Skjern-Tarm

Ugeavisen Ringkøbing

Gå på jagt i Kaj Munks digte på en ny digterrute i parken ved Kaj Munks Præstegård

Ugeavisen Ringkøbing

Husk dækkene, når du gør campingvognen forårsklar

Ugeavisen Ringkøbing

Musikklasser i lokale folkeskoler er blevet en succes!

Ugeavisen Ringkøbing

Shamrock samler fuldt hus til udendørskoncert på Generator

Annonce