Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

To venner har lavet skærsliberportal på nettet

Jesper Lajer (tv) og Anders Weinrich, de to venner står bag skærsliberen.dk. Pressefoto
Annonce

Søften: Det er to venner, der står bag skærsliberen.dk, nemlig Jesper Lajer og Anders Weinrich.

- Vi har gået i skolen sammen og havde snakket om, at vi skulle lave noget sammen. Vi havde først tænkt på en plaform, hvor folk kunne hjælpe hinanden, men det blev for bredt, for der er lang fra at sy og til at reparere biler, fortæller Jesper Lajer.

Både han og Anders SWeinrich kan godt lidt at lave mad, så de vil gerne have skarpe knive, men hvor får man lige skærpet sine knive.

- Det var svært at finde på nettet. Enkelte gør det, men de er svære at finde, så derfor udviklede vi skærsliberen.dk. Lige nu har vi 12 skærslibere tilknyttet og dækker det meste af Region Midtjylland samt lidt nord og syd for, men vi har ambitioner om at være landsdækkende i 2021, forklarer Jesper Lajer.

De to venner står for salg, markedsføring og administration, mens de overlader slibningen til de tilknyttede skærslibere, for eksempel Leif Denbæk i Vestjylland.

- Vi får en lille procentdel af Leif Denbæks fortjeneste til driften af hjemmesiden, så hvis Leif ikke tjener penge, så gør vi det det heller ikke, fortæller Jesper Lajer.

- Vi har mange forskellige skærslibere tilknyttet, en er 17 år, andre er efterlønsmodtagere eller pensionister. Vi finder folk på mange forskellige måder, nogle via facebook-sider, andre via Dansk Metals seniorklubber, siger Jesper Lajer.

Han glæder sig over, at han kan være med til at få nyt liv i et gammelt erhverv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce