Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Troels Trier indtager Hvide Sande

Troels Trier giver koncert i Hvide Sande i forbindelse med Kunst i Slusen. Arkivfoto.
I forbindelse med Kunst i Slusen udstiller tre kunstnere: Troels Trier samt Olav Martinsen fra Velling og Otto Pilgaard fra Ringkøbing.
Annonce

Hvide Sande: I forbindelse med Kunst i Slusen udstiller Troels Trier malerier.

Troels Trier debuterede som sangskriver i 1969 og kan derfor fejre sit 50-års jubilæum som scenekunstner. Han kan også med rette kalde sig multikunstner. Som musiker, sanger, entertainer, skuespiller, komponist, forfatter, billedkunstner, keramiker med mere mangler han efterhånden kun at tilføje ”balletdanser” til rækken af kunstneriske discipliner, som han har beskæftiget sig med i sin lange karriere.

Annonce

To lokale udstiller

Udover Troels Trier vil to lokale kunstnere også udstille til Kunst i Slusen. Olav Martinsen fra Velling er vant til at afbilde naturen, men de malerier, som han har lavet specifikt til denne udstilling, er selve slusen malet på forskellige måder.

Otto Pilgaard, der blandt andet er kendt for træsymposiet i Ringkøbing, vil udstille sine træklovne samt keramik, der er brændt via raku-metoden, der giver smukke og spændende resultater.

Kunst i Slusen begyndte den 4. august og slutter den 16. august. Der er åbent hver dag klokken 11-17, og der er gratis entre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Susanne i Kurbadet

Annonce