Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Vil sælge boliger på en ny måde

Mikkel Boje Middelhede (tv) og Mikael Skaaning Sørensen står bag Ringkøbings nye mæglerfirma Lokalbolig Ringkøbing. Der er plads til endnu et mægler firma i Ringkøbing, mener de. Foto: Jørgen Kirk
Gamle studiekammerater har droppet forsikringer og har i stedet kastet sig over boliger - Mikael Skaaning Sørensen og Mikkel Boje Middelhede er nu Lokalbolig Ringkøbing
Annonce

Portræt: Mikael Skaaning Sørensen og Mikkel Boje Middelhede kender hinanden fra Ringkøbing Handelsskole. Efter forskellige karrierer besluttede de sig for i fællesskab at starte et agentur for Købstædernes Forsikring i Ringkøbing i 2011.

Nu er de gået i gang med noget nyt. De har nemlig startet et nyt ejendomsmæglerkontor i Ringkøbing, Lokalbolig.

- Der er mange mæglere i forvejen, men hvis man kigger på antallet af hushandler i forhold til antal mæglere, så er der plads til en mere, siger Mikkel Boje Middelhede.

Lokalbolig er en mæglerkæde, hvor selvstændige butikker er gået sammen og har fælles logo og fælles IT-system.

- Navnet, Lokalbolig, synes vi, klinger godt. Vi synes, at vi har mere frie hænder, end hvad der er tilfældet hos nogle af vores konkurrenter. På vores hovedkontor sidder der kun tre personer, som ikke blander sig i forretningen. Vi tilbyder noget andet end vores konkurrenter, mener Mikael Skaaning Sørensen.

Han er ved at gøre sin uddannelse som ejendomsmægler færdig, mens Mikkel Boje Middelhede er uddannet ejendomsmægler fra Home.

Lokalbolig

Lokalbolig Ringkøbing.

Ejendomsmæglerkæden Lokalbolig har fælles logo og IT-system, men er ellers selvstændige ejendomsmæglere.

Bag Lokalbolig Ringkøbing står Mikael Skaaning Sørensen og Mikkel Boje Middelhede.

Mikael Skaaning Sørensen

38 år.

Stammer fra Søndervig, bor i Rindum.

Uddannet markedsføringsøkonom i Aarhus.

Bankuddannet hos Nykredit.

Assurandøruddannelse hos Alm. Brand.

Åbnede afdeling af Købstædernes Forsikring i 2011.

Åbnede Lokalbolig i 2019. Mangler den afsluttende eksamen i ejendomsmægleruddannelsen

Gift med Sarah Lund, sammen har de Nellie på fem måneder. Han er også far til Villum på ni år og Emilie på 11 år.

Fritidsinteresse: jagt.

Mikkel Boje Middelhede.

37 år.

Stammer fra Ringkøbing, bor i Gl. Sogn.

Udlært i møbelforretning.

Uddannet ejendomsmægler hos Home.

Åbnede afdeling af Købstædernes Forsikring i 2011.

Åbnede Lokalbolig i 2019.

Gift med Rikke Boje Middelhede.

Far til Laura og Magnus på otte og fem år.

Fritidsinteresse: Fodbold.

Annonce

Nye kunder

En nystartet ejendomsmægler har ikke mange emner på hjemmeside eller i vinduet, men det skal nok komme, mener de.

- Vi har et rigtigt stort netværk i Ringkøbing og omegn, dels fordi vi er født, opvokset og bor i området, dels fordi vi har arbejdet her i mange år. Der findes ikke mange gader og veje her i området, hvor en af os ikke mindst kender en. Desuden har vi markedsført os via annoncering og sociale medier. Meget er allerede kommet, så vi har de første boliger på nettet og i vinduet. Faktisk har vi allerede solgt en grund og et sommerhus, fortæller Mikael Skaaning Sørensen og Mikkel Boje Middelhede.

De synes, at liggetiderne ved bolighandler i Ringkøbing har været for lange og prisafslagene er for store.

- Vi vil gerne være kendt for at give folk realistiske salgspriser, og dermed hurtigere salg uden for store afslag. Derudover vil vi gerne levere markedets bedste service, hvor vi løbende er i dialog med sælgerne og inddrager dem i salgsprocessen. Vi vil for eksempel helst kun have 50 emner til salg af gangen, så vi kan give vores kunder den bedste service. Vores kunder skal hele tiden vide, hvad vi gør for at sælge deres bolig. Vi siger, hvad vi gør og gør hvad vi siger, påpeger Mikael Skaaning Sørensen.

Fra en hussælger laver en aftale med Lokalbolig til boligen kommer på hjemmesiden, kan der godt gå to-tre uger, for der ligger meget arbejde i præsentationen.

- Vi har professionelle fotografer og professionelle tekstforfattere til at lave boligannoncerne. Vi laver også små videoer af emnerne. Vi vil have den flotteste boligpræsentation, forklarer Mikkel Boje Middelhede.

Hos Lokalbolig gør man meget ud af, at boligannoncerne også kan læses på mobiltelefoner.

- 80 procent af alle handler starter på nettet. Derfor er den digitale præsentation rigtig vigtig. Folk kigger boliger på deres computer eller deres mobil. Derfor skal annoncer også loade lynhurtigt på mobiler, påpeger Mikael Skaaning Sørensen.

Mikael Skaaning Sørensen og Mikkel Boje Middelhede vil gerne dække Vestkysten fra Bjerregaard til Husby samt Hvide Sande, Ringkøbing og alle omegnsbyerne

- Vi sælger både sommerhuse og helårsboliger.

Annonce

Køberne

Hos Lokalbolig Ringkøbing vil man også fokusere mere på køberne.

- Vi vil gerne hjælpe køberne med at finde det rigtige hus for dem. Via vores store netværk kan vi ofte finde huse, som ikke er til salg, og tage en snak med folk, der endnu ikke ved, at de vil sælge deres bolig. Hvis folk får et ordentlig bud på deres bolig, kan det jo godt være, at de har lyst til at sælge, forklarer Mikael Skaaning Sørensen og Mikkel Boje Middelhede.

De har helt bevidst valgt placeringen overfor biografen.

- Her kommer jo mange mennesker forbi, som forhåbentlig lige vil tage et kig. Vi har også valgt lysende skilte, så forbipasserende får lyst til lige at se, hvilke boliger vi har til salg, fortæller Ringkøbings to nye ejendomssælgere.

Mikkel Boje Middelhede og Mikael Skaaning Sørensens nye mæglerfirma ligger lige overfor biografen. Foto: Jørgen Kirk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Susanne i Kurbadet

Annonce