Annonce
Nogle kunder vil lave julemad fra bunden. De køber et rullepølseslag hos slagteren, så de selv kan krydre og koge den. Andre lader slagteren om at stege ænder. Arkivfoto: Bjørn Kähler/Scanpix
Ugeavisen Ringkøbing

Der skal ikke eksperimenteres med maden op til jul

Det skal være, lige som det plejer. Der skal ikke eksperimenteres med maden op til jul, fortæller de hos slagteren og bageren.
Annonce
  • RULLEPØLSE PÅLÆG
    Nogle kunder vil lave julemad fra bunden. De køber et rullepølseslag hos slagteren, så de selv kan krydre og koge den. Andre lader slagteren om at stege ænder. Arkivfoto: Bjørn Kähler/Scanpix
  • Til jul har Merrild Jørgensen fra Ejvinds Bageri ikke kun rundstykker at tænke på. Der skal også bages masser af traditionelle julekager. Arkivfoto: John Randeris
Ugeavisen Ringkøbing

Messingblæseraften i Kulturskolen

Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Tørrede Dabs Dag i Hvide Sande

Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

KIM & HALLO giver specialkoncert

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Kom til fællessang i Skjern

Ugeavisen Ringkøbing

Oplev pomeransfuglen ved Skjern Å

Ugeavisen Ringkøbing

Guldalderklub besøger Danmarks største Strudsefarm

Ugeavisen Ringkøbing

Lær at tage bedre billeder med din iPhone

Ugeavisen Ringkøbing

Forårskoncert og fællessang med Vellingkoret

Ugeavisen Ringkøbing

Tætte kampe hver weekend: Cheftræneren ser frem til søndagens store test

Ugeavisen Ringkøbing

Stairway to Bach - en anderledes orgelkoncert

Ugeavisen Ringkøbing

Fire fritidskunstnere udstiller på Skjern Mølle alle søndage i maj

Ugeavisen Ringkøbing

4. maj-fejring i Kaj Munks Præstegård

Ugeavisen Ringkøbing

4. maj-gudstjeneste i Ådum Kirke

Annonce