Annonce
Danskerne er blevet mere vilde med nem mad og hurtige opskrifter. Det mærkes blandt andet i Kvickly Ringkøbing, hvor slagter Martin Libner har gjort det nemt at finde de hurtige retter. Foto: Johan Gadegaard
Ugeavisen Ringkøbing

Langt færre laver mad fra bunden af

Færre danskere går op i at lave mad fra bunden af. Det har supermarkederne opdaget. Og heldigvis er kvaliteten af den nemme mad steget i takt med at udbuddet er blevet større.
Annonce
  • Danskerne er blevet mere vilde med nem mad og hurtige opskrifter. Det mærkes blandt andet i Kvickly Ringkøbing, hvor slagter Martin Libner har gjort det nemt at finde de hurtige retter. Foto: Johan Gadegaard
  • Det er både unge og ældre, der har taget de hurtige retter til sig. Foto: Johan Gadegaard
  • Social- & sundhedsassistent Dorte Jacobsen, Ringkøbing køber en eller to gange om måneden nem mad i Kvickly i Ringkøbing. - Det sparer jo tid i køkkenet, når man gør det, så det er smart, hvis man en aften har lidt travlt, siger hun. Foto: Johan Gadegaard
  • I dag kan man få en færdigsnittet salatblanding med tilhørende dressing til ethvert behov i for eksempel Kvickly i Ringkøbing. Foto: Johan Gadegaard
  • Slagter Bjarne Nielsen oplever også en øget interesse efter de nemme retter, der er klar til ovnen. Foto: Mads Dalegaard
Ugeavisen Ringkøbing

Mors dags match i Holmsland Klit Golfklub

Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

På med vandreskoene eller hop på cyklen i Søndervig

Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Urtebrød på Naturkraft

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ringkøbing

Du kan sanke urter til dit selvbagte brød på Naturkraft

Ugeavisen Ringkøbing

Historiske håndværk indtager Bork Vikingehavn

Ugeavisen Ringkøbing

Ole Gas på Sandpladsen

Ugeavisen Ringkøbing

Karl Kristian tager De Store Drenge med på Generator

Ugeavisen Ringkøbing

Messingblæseraften i Kulturskolen

Ugeavisen Ringkøbing

Tørrede Dabs Dag i Hvide Sande

Ugeavisen Ringkøbing

KIM & HALLO giver specialkoncert

Ugeavisen Ringkøbing

Kom til fællessang i Skjern

Annonce