Annonce
I afsnitskøkkenet bliver maden til patienterne anrettet af køkkenfaglige medarbejdere som Anna Lise Bay Pedersen. Foto: Søren Braad Andersen
Ugeavisen Ringkøbing

Meget mindre madspild: Gødstrup har succes med at tilberede maden tæt på patienterne

Med et nyt koncept for mad og måltider på Regionshospitalet Gødstrup er madspild reduceret fra cirka 40 procent til omkring 8 procent. Det betyder en bedre udnyttelse af jordens ressourcer - og en bedre økonomi for hospitalet.
Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Nostalgitrip med Kristian Klarvand

Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Veteraner fra dansktop spiller op til fredagsdans

Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Morgensang og en tænksom stund

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Sorgen og glæden - poetisk koncert med Den Danske Salmeduo og Iben Krogsdal

Ugeavisen Ringkøbing

Falske bankbude: Smæk røret på

Ugeavisen Ringkøbing

Alle kirker synger

Foredrag ved Karsten Auerbach

Ugeavisen Ringkøbing

Foredrag om Kaj Munks skuespil "Ordet 2 - En almanakhistorie"

Annonce
Ugeavisen Ringkøbing

Endelig er "Børnetime" i Tarm Kirke tilbage

Ugeavisen Ringkøbing

Gratis foredrag om spejlbillede-molekyler

Ugeavisen Ringkøbing

Storm på vej: Steffen Kretz om splittelsen i USA

Højskoleeftermiddag om at være sygeplejerskehospice

Erindringscafé med Kim Heiselberg: Fra fodbold i Sunderland til formand for svineproducenter

Garderobeglæde og bæredygtighed

Sildemad og ældresnak

Annonce