Annonce
Ugeavisen Struer

Havekredsen aflyser to julearrangementer

Havekredsen i Struer aflyser årets julearrangementer som for eksempel den årlige tur i Klosterheden, som medlemmerne her gjorde sig klar til i 2019 med tidligere naturvejleder Henning Givskov som guide. Privatfoto
Annonce

Struer: I snart 30 år har Haveselskabet Struer Kreds inviteret til en skovtur i Klosterheden, hvor deltagerne har haft mulighed for at indsamle gran og andet julepynt til årets adventskrans og til juledekorationerne. Og i alle årene har arrangementet sluttet på Naturskolen Kjærgaard Mølle med glögg og æbleskiver.

Men sådan bliver det ikke i år på grund af den nuværende corona-situation, lyder det i en presemeddelelse fra havekredsen.

Selvom der kan holdes afstand i skoven, så giver det problemer på skolen, oplyser formanden for Haveselskabet, Struer Kreds, Henning Pedersen. Derfor aflyses arrangementet.

Han opfordrer i stedet til, at man fra uge 48 besøger Naturstyrelsen Vestjyllands hjemmeside, hvor der oplyses om muligheden for selv at samle gran med mere i Klosterheden.

Også kredsens juledemonstration er aflyst. Planen var, at man skulle besøge Gartneriet Lemvig og se produktionen af julens og vinterens blomster samt opleve binderiet med fremstilling af kranse og juledekorationer.

Havekredsen anbefaler, at man i stedet selv besøger blomstergalleriet i mindre grupper.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce