Annonce
Ugeavisen Struer

Hos Struer Motion og Struer Fitness kan du snart svede igen

Nu bliver det snart muligt at svede indenfor i dit foretrukne motionscenter igen. Arkivfoto: Morten Stricker
Indehaverne af Struer Fitness og Struer Motion har travlt med at blive opdateret på de nye retningslinjer, så de snarest muligt kan åbne deres centre for kunderne igen
Annonce

Struer: Vante brugere af fitnesscentre landet over holder lige nu vejret og glæder sig til, at de igen snart kan komme ud og svede blandt de andre medlemmer, efter at regeringen i weekenden blev enige om, at fitnesscentre var blandt noget af det, der kunne åbne efter corona-nedlukningen fra i dag, mandag. Men i Struer må flere af medlemmerne vente lidt endnu. Hverken Struer Fitness eller Struer Motion lukker dørene op mandag, da der stadig er mange ting. der skal kigges på.

- Vi sidder og kigger på retningslinjerne nu, siger Bibi Salskov Olesen, der sammen med sin mand er indehaver af Struer Motion.

Centret satser på at åbne i morgen tirsdag, men alting skal være helt på plads.

- Vi skal gøre det rigtigt, så alle kan føle sig trygge, understreger Bibi Salskov Olesen.

Hos Struer Fitness bliver det på et møde mandag eftermiddag besluttet, om centret åbner tirsdag eller onsdag.

- Vi skal lige have styr på retningslinjerne, men det bliver godt at kunne åbne igen. Jeg var i hvert fald en glad mand, da jeg læste det søndag morgen, siger Flemming Odde, der er formand for Struer Fitness.

Begge centre har under corona kørt med udendørs træning, da det blev lovligt, men de glæder sig til at kunne komme indenfor.

- Vi har jo egentlig formentlig styr på det meste i forhold til retningslinjerne, men vi skal lige være obs på, om noget skal flyttes rundt, og hvor mange vi må lukke ind, siger Flemming Odde.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Struer

Venø Færgen fylder 10 år

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Har du set Max?

Ugeavisen Struer

Dagcentrene åbner op igen

Annonce