Annonce
Ugeavisen Struer

Konfirmationer skifter dato - igen

Forhåbentlig stikker voksealderen ikke helt af med konfirmanderne i Struer, der nu må se datoen for deres konfirmationer flytte for anden gang i dette forår. Denne gang fra juni til september. Arkivfoto
Præsterne i Struer Provsti har flyttet konfirmationer i Struer fra juni frem til efteråret på grund af udsigten til fortsatte begrænsninger.
Annonce

Struer: Præsterne i Struer Provsti har i samarbejde besluttet at flytte alle konfirmationer til september.

Det sker i lyset af den køreplan regeringen og sundhedsmyndighederne arbejder med. En plan, der ikke levner plads til den store åbning af kirkerne før senere på året.

- Vi er meget i tvivl, om det vil være muligt at gennemføre konfirmationerne i juni måned, og derfor har vi valgt at flytte konfirmationerne til efteråret, skriver præsterne i Struer Provsti i en fælles meddelelse til konfirmanderne og deres forældre.

Allerede kort efter, at udbruddet af Covid-19 ramte og efterfølgende stort set lukkede Danmark, blev datoerne for konfirmationerne i Struer Kirke blev rykket frem til lørdag 13. og søndag 20. juni.

Disse datoer erstattes nu af lørdag 12., søndag 13. og lørdag 26. september.

I Gimsing kirke holdes der konfirmationer lørdag 12. september kl. 9 og kl. 10.30 og søndag 13. september kl. 9. og kl. 10.30.

I Struer Kirke holdes der konfirmationer lørdag 12. september og lørdag 26. september.

Tilbage i marts blev konfirmationerne i Hjerm Vestre og Østre kirker også flyttet. De 31 konfirmander og deres familier skal stadig mødes til konfirmation søndag 23. august.

Lige knap fire måneder senere end 26. april, hvor konfirmationerne i de to kirker i byen skulle have fundet sted.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Restauration undrer sig over annonceret generalforsamling: Vi har ikke lavet en aftale med LA

Annonce