Annonce
Ugeavisen Struer

Nyt selskabslokale i Struer

Janne Odgaard - og hunden Bob - ses her i Festlokalet på Hjermvej. Foto: A.P. Christensen
Livbjerggård Entreprenørforretning har købt Værkstedet på Hjermvej, og det er nu klar til udlejning til festlige lejligheder
Annonce

STRUER. Det nye selskabslokale i Struer hedder ganske enkelt Festlokalet, og det ligger på Hjermvej 31, hvor Ulrich Helledie tidligere havde Værkstedet med tilhørende privatbolig.

- Entreprenørforretningen med omkring 20 ansatte er stadig helt grundlæggende i vores virksomhed, men i forvejen har vi et par udlejningsejendomme i Struer, så da muligheden opstod for at overtage ejendommen på Hjermvej, kunne vi godt se perspektiverne i denne investering, for Struer mangler da et selskabslokale, fortæller Janne Odgaard fra Livbjerggård Entreprenørforretning.

Parcelhuset på 175 kvm er allerede udlejet, og nu står Festlokalet på cirka 100 kvm istandsat og klart til at modtage gæster.

- Lokalet er velegnet til mange formål som for eksempel møder, konferencer, udstillinger, workshops eller som et helt almindeligt selskabslokale til receptioner og familiefester af enhver art, siger Janne Odgaard.

Der er plads til omkring 50 spisende gæster i Festlokalet.

- Der er et såkaldt koldt anretterkøkken, så til mange fester vil der komme mad udefra, som det også var tilfældet tidligere, oplyser Janne Odgaard.

Den første booking - en konfirmation til foråret - er i kalenderen, og Festlokalet har fået sin egen hjemmeside med mange faktuelle oplysninger. Heraf fremgår det blandt andet, at altid følger en medarbejder med ved udlejningen.

- Det er en medarbejder, der kender lokalet og faciliteterne og kan hjælpe til borddækning, servering og opvask - og i det hele taget sørge for, at alt forløber til alles tilfredshed, siger Janne Odgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Grums i drikkevandet

Ugeavisen Struer

Det er ikke så ringe endda

Annonce