Annonce
Ugeavisen Struer

Oline ryster posen

Birgitte Dybdahl og hendes ansatte arbejder lige nu på at give et frisk pust til Oline. - Det er de ansatte, der er de kreative, siger indehaveren. Foto: Stine Kjærside
De ansatte og indehaver Birgitte Dybdahl arbejder lige nu på at give et frisk pust til Oline.
Annonce

Struer: Da Birgitte Dybdahl, indehaveren af tøjbutikken Oline, lukkede sin forretning efter dagens dont lørdag, var det velvidende om, at hun ikke ville få kunder på besøg igen før torsdag i denne uge.

Siden da har hun, hendes familie og fra i mandags også de ansatte i butikken nemlig svinget støvsuger, malerpensel, flyttekasser og hammer og arbejdet hårdt på at give butikken en omrokering, en grundig rengøring og frisk maling.

- Vi ryster posen, kan man vist sige. Det er godt nok lige at få rykket lidt rundt på tingene ind i mellem, siger Birgitte Dybdahl.

Idéen til en opfriskning af tøjbutikken, der snart kan fejre 30 års jubilæum, kom allerede i foråret, men da var Birgitte Dybdahl og hendes ansatte i stedet optagede af corona-situationen. Samtidig skulle det perfekte tidspunkt findes, fordi:

- Det er jo lidt omfattende at tømme hele butikken for tøj og inventar, og det tager tid. Vi kunne heldigvis låne et lokale lige overfor til alt tøjet, så det var nærmest kun mannequinerne, der stod tilbage, da vi begyndte at male, siger Birgitte Dybdahl.

Annonce

Med friske øjne

Det er blandt andet lingeri-afdelingen, der hidtil har været forrest i butikken, der har fået en ny plads og en ny farve på væggen bag sig.

- Jeg tror, det er sundt for alle, også kunderne, at der bliver ændret lidt engang i mellem. Forhåbentlig får vi bedre sammenhæng, og kunderne kan se butikken med nye øjne måske, siger Birgitte Dybdahl.


Vi ryster posen, kan man vist sige. Det er godt nok lige at få rykket lidt rundt på tingene ind i mellem.

Birgitte Dybdahl, butiksindehaver


Når malingen er tørret, og alle varer har fået deres nye plads, åbner Oline op for kunder igen torsdag, den 1. oktober.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Struer

Nyt fitness-tiltag for unge

Annonce